Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 apr 2020 - Anul XXV, nr. 84 (7389)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Sucevenii care contestă în instanță Starea de Urgență și carantinarea reclamă că au fost victimele unei farse

Vineri, 10 Aprilie 2020 (17:03:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grup de suceveni ultrareligioși contestă în instanță toate măsurile luate de autorități pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, de la închiderea unităților de învățământ până la Starea de Urgență, închiderea bisericilor și a altor unități de cult, și carantinarea municipiului Suceava și a celor opt comune din împrejurimi.

Contestația acestora, formulată pe nu mai puțin de 15 pagini, a fost trimisă la zeci de instituții din România, începând cu Curtea Constituțională, Tribunalul Suceava, Guvernul României etc. și chiar la Ministerul Apărării Naționale.

Prima înfățișare în procesul intentat de cei patru semnatari ai contestației – Ionel Butnariu, Ruben Irimia, Marius Irimia și Dorinel Butnariu, a avut loc joi, 9 aprilie.

Ce s-a întâmplat în sala de judecată și ce au de spus instanțele de contestația lor nu știu nici ei, pentru că deși s-au prezentat la Tribunal conform citației care le-a fost transmisă, nu au mai ajuns în sala de judecată.

Acum, aceștia reclamă că au fost victimele unei “farse”, fiind chemați la Tribunal și ținuți la ușă de jandarmi, aproape o oră, timp în care solicitarea lor era discutată în spatele ușilor închise.

“Revoltător! Instanța ne-a trimis citație să fim la ora 10.00, iar dumnealor au judecat cauza noastră la ora 09.30. Mascaradă ordinară în Justiția română vasală politicului”, este mesajul contestatarilor, scris chiar pe citația primită de la Tribunal, pentru procesul intentat Președintelui României.

Contestațiile în anulare depuse de aceștia vizează atât decretul prezidențial din 16 martie, de instituire a Stării de Urgență, cele șapte ordonanțe militare apărute până ce au deschis ei procesul, dar și OUG-ul Guvernului privind majorarea amenzilor care se aplică pentru nerespectarea măsurilor impuse pe durata Stării de Urgență.

În condițiile în care contestația lor este mult prea mare pentru a putea fi redată integral, va prezentăm câteva pasaje care ilustrează nemulțumirile semnatarilor:

“Ni s-a încălcat mișcarea liberă pe întreg teritoriul României. (Art.25 Constituția României) Suntem obligați, pedepsiți și amendați cu amenzi foarte, foarte mari să stăm cu forța în pușcăriile transformate din casele și apartamentele noastre. Deja mulți dintre români au ajuns în stare de depresie severă. ...Prin acest blocaj total al națiunii române, din pricina celor trebuincioase în familie, Statul Român ajută la scandaluri între soț-soție pe seama lipsei banilor şi alimentelor, ajută la divorțuri în lanț, violență fizică în Familie și la derapaje foarte grave sociale, până la depresie acută. Unii mai slăbuți și în izolare  își pun capăt zilelor”.

“Ni s-a încălcat dreptul constituțional de a ne dezvolta propriile afaceri, obligându-ne să închidem firmele, făcând concedieri nepermise unde sunt cazuri sociale grave, trimițând oamenii în șomaj tehnic. (Toate acestea împovărează bugetul Statului Român, ruinând economia României care și așa era în stare foarte precară.)”

“Ni s-a luat dreptul de-a ne înmormânta pe cei dragi cum se cuvine, după datinile și obiceiurile noastre creștine românești. Morții noștri sunt umiliți, puși în saci ca niște obiecte de aruncat și urgent înmormântați”.

“Copiilor noștri, studenților și cadrelor școlare-universitare li s-a blocat în mod samavolnic dreptul constituțional la Educație, astfel încât copiii noștri să meargă în mod prostește la școală în timpul verii anului 2020 sau există şi varianta repetării anului școlar, creionând o revoltă publică foarte mare, fără precedent”.

Una dintre principalele lor nemulțumiri vizează noul coronavirus, a cărui existență este când negată, când afirmată, dar ca fiind rezultatul unui experiment în laborator, o armă biologică răspândită în mod intenționat:

“Rugăm Justiția din România să ceara explicații Aeroportului <Ștefan cel Mare> Suceava și Ministerului Apărării din România, ce au făcut acele avioane militare și elicopterul militar în data de 12 martie 2020, orele 14.00-17.00, iar apoi succesiv până la sfârșitul lunii martie 2020, zburând peste Municipiul Suceava și localitățile limitrofe, care sunt acum în Carantină Totală Samavolnică, împrăștiind niște chimicale în urma lor, poate și virusul COVID-19 - arma biologică făcută în laboratoarele Ocultei Mondiale????”.

Tot ei afirmă în documentul transmis autorităților (cifrele actualizate sunt acum de peste 5.400 cazuri confirmate de infectare și 265 de decese):

“Până acum în Romania, în mod mincinos ni se spune că au murit de Covid-19 aproximativ 115 oameni, majoritatea din ei cu diagnostice false-ordinare, unii și aşa ar fi murit de cancere în faze terminale.”

Concluzia lor este că lăcașurile de cult din România au fost închise “cu dedicație”, chiar când se apropia Sărbătoarea Învierii Domnului Iisus Hristos deoarece “unde oamenii sunt la un loc în comunități, sunt puternici”, iar acum s-a aplicat dictatul “Dezbină și stăpânește” a lui Machiavelli.

Rămâne de văzut care va fi răspunsul autorităților la contestațiilor lor, semnatarii documentului fiind cunoscuți și pentru contestarea festivalului Bucovina Rock Castle, care avea loc la Cetatea de Scaun Suceava, a Festivalului Medieval, dar și a unor “sărbători păgâne”, precum Halloween.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii care contestă în instanță Starea de Urgență și carantinarea reclamă că au fost victimele unei farse.
 Vizualizări articol: 6558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 6 voturi
Sucevenii care contestă în instanță Starea de Urgență și carantinarea reclamă că au fost victimele unei farse3.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei