Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 apr 2020 - Anul XXV, nr. 84 (7389)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mobilizare generală și susținere emoțională pentru toți beneficiarii și pentru personalul care lucrează în centrele sociale de tip rezidențial

Vineri, 10 Aprilie 2020 (11:46:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șefa Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Suceava, Nadia Crețuleac, a declarat că în centrele sociale de tip rezidențial subordonate instituției pe care o conduce tot personalul este mobilizat și, la fel ca și beneficiarii centrelor, are toată susținerea din partea conducerii. În contextul apariției Ordonanței Militare Nr. 8 cu privire la activitatea centrelor de tip rezidențial și având în vedere prevederile Art.10, alin. (3): ”În termen de 24 de ore de la publicarea în Monitorul Oficial a prezentei ordonanțe militare, șeful de centru, înlocuitorul desemnat sau coordonatorul personalului de specialitate stabilește organizarea turelor pe perioada stării de urgență”, Nadia Crețuleac a luat câteva măsuri de tip organizatoric.

 

·      ”Ne pune, tuturor, la încercare, răbdarea, credința și mai ales profesionalismul”

Tot personalul, șefi de centre sau servicii din centrele de tip rezidențial pentru copii și adulți din serviciile multifuncționale pentru copii, tineri, cuplu mamă-copil, victime ale violenței domestice, au fost înștiințați de conducerea DGASPC Suceava cu privire la prevederile Ordonanței Militare nr. 8, care vizează activitatea centrelor de tip rezidențial. În termenul stabilit, se vor organiza și pune în aplicare toate prevederile acestei ordonanțe. „Este o perioadă care ne pune, tuturor, la încercare, răbdarea, credința și mai ales profesionalismul cu care suntem datori să îi îngrijim pe cei care depind de activitatea și dăruirea noastră, de aceea menținem permanent legătura cu șefii de centre și servicii în vederea asigurării  tuturor nevoilor identificate cu privire la  materialele de protecție și produse de igienă necesare pentru menținerea unui mediu securizat atât pentru beneficiari, cât și pentru personalul din centre”, a explicat șefa DGASPC Suceava.

·      ”Este nevoie de suport material, dar și emoțional pentru a trece mai ușor peste această perioadă”

O prioritate pentru conducerea instituției rămâne și stabilitatea emoțională „și a moralului colegilor noștri care lucrează direct cu beneficiarii din centre”, de aceea menține permanent legătura telefonic, pe email sau prin grupurile de WhatsApp organizate de către fiecare șef de centru cu personalul din subordine. Pe lângă mesajul de mulțumire adresat de conducere personalului care lucrează în cadrul centrelor și serviciilor noastre, Nadia Crețuleac a transmis personalului și o scrisoare de încurajare adresată de Mădălina Turza, președinta ANDPDCA, tuturor  angajaților DGASPC din țară.

„Mulțumiri adresăm pe această cale tuturor celor care ne sprijină în activitatea noastră, celor care se implică în ajutorarea și sprijinirea persoanelor vulnerabile (copii, persoane vârstnice, familii fără venituri, persoane cu dizabilități) din comunitate, care în această perioadă au nevoie de suport material, dar și emoțional pentru a trece mai ușor peste această perioadă”, este mesajul Nadiei Crețuleac.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mobilizare generală și susținere emoțională pentru toți beneficiarii și pentru personalul care lucrează în centrele sociale de tip rezidențial.
 Vizualizări articol: 1650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mobilizare generală și susținere emoțională pentru toți beneficiarii și pentru personalul care lucrează în centrele sociale de tip rezidențial0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei