Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 apr 2020 - Anul XXV, nr. 84 (7389)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Celco Constanța, cu sprijinul Gamar Construct, a donat 10.000 de măști de protecție Spitalului Județean Suceava

Vineri, 10 Aprilie 2020 (12:19:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Celco Constanța, una dintre primele companii producătoare de BCA de la nivel național, a donat Spitalului Județean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava 10.000 măști de protecție pentru cadrele medicale și pacienții unității.

Coletele au fost încărcate joi, 9 aprilie, într-un tir al SC Gamar Construct SRL din Suceava, fiind recepționate în cursul dimineții de vineri, la spitalul sucevean, de medicul urgentist Liviu Cîrlan.

Valoarea donației din această săptămână este de 41.500 de lei.

Gestul de solidaritate din partea societății constănțene va fi urmat și de alte fapte de generozitate, Celco Constanța propunându-și să doneze și o serie de echipamente pentru unitatea spitalicească din Suceava.

„Deși ne desfășurăm activitatea de producție în Constanța, nu putem rămâne pasivi la ceea ce se întâmplă în Suceava, acolo unde de peste 25 de ani ajung materialele noastre de construcție și ne dorim să fim alături de comunitatea suceveană.

Suntem conectați permanent cu spitalele constănțene și acum și cu cele sucevene și primim numeroase solicitări de a sprijini activitatea medicală cu echipamente specifice coronavirus.

Penuria de echipamente este deja o realitate pe care noi, agenții economici, din afara sistemului medical încercăm să o suplinim pe măsură posibilităților fiecăruia”, a menționat preṣedintele Grupului Celco, Niculae Duṣu.

La rândul său, Constantin Berariu, reprezentant Gamar Construct Suceava (companie de distribuție a materialelor de construcție, înființată în 2006), a arătat că Celco Constanța e foarte implicată în susținerea unităților și a cadrelor medicale din Constanța, astfel propunându-le partenerilor de acolo să-și direcționeze parte din donații și la Suceava.

 

·       200.000 euro pentru spitale

 

Bugetul pe care Celco Constanța și l-a propus să îl aloce în lupta cu coronavirusul este de 200.000 euro, reușind să aducă în spitalele românești: Kitul unic de procesare a 192 teste/ zi PCR diagnostic SARS-COV-2 și Platforma Evidence Investigator - producător Randox Biosciences, Anglia, în valoare de 118.000 euro, Sistem de digitalizare radiologie Vita Flex CR System Image Suite – 14.000 euro, Seturi Drager revizie și mentenanță pentru repunere în funcțiune a 9 ventilatoare EVITA XL – 11.000 euro, 33.500 măști de protecție – 26.000 euro,  2000 teste rapide COVID 19 care vor fi distribuite spitalelor – 17.000 euro.

„Este momentul în care solidaritatea și grija să devină un antrenament pentru latura umană a fiecăruia dintre noi și suntem deschiși să oferim în continuare sprijin sistemului medical românesc, astfel încât să ne asigurăm că am acționat prin toate mijloacele în vederea diminuării răspândirii virusului Covid 19”, a mai arătat Niculae Duṣu – Celco.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Celco Constanța, cu sprijinul Gamar Construct, a donat 10.000 de măști de protecție Spitalului Județean Suceava.
 Vizualizări articol: 1983 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Celco Constanța, cu sprijinul Gamar Construct, a donat 10.000 de măști de protecție Spitalului Județean Suceava4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei