Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mar 2020 - Anul XXV, nr. 65 (7370)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Un mort și doi răniți, după ce o mașină a intrat într-un cap de pod

Joi, 19 Martie 2020 (11:00:27)

Un nou accident rutier foarte grav s-a petrecut joi dimineață în județ, în jurul orei 8.30, pe DN 2E, care leagă Fălticeni de Gura Humorului, pe raza satului Brăiești, comuna Cornu Luncii.

Un tânăr de 22 de ani, Marius P., din comuna Forăști, ce conducea un autoturism Mazda pe direcția Cornu Luncii - Gura Humorului, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar maşina a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un podeț situat pe partea dreaptă a drumului conform direcției de deplasare, răsturnându-se. Pompierii militari care au intervenit la fața locului au găsit doi bărbați încarcerați, dintr-un total de trei care erau în mașină. Din păcate, unul dintre cei încarcerați era decedat. Este vorba de un minor de 17 ani, Vasile Ş., din comuna Forăști, pasager în autoturism.

Ceilalți doi răniți, şoferul şi celălalt pasager, Bogdan D., de 31 de ani, au fost transportați la spital, cu traumatisme. Pasagerul în vârstă de 31 de ani avea leziuni mai grave. El a fost transferat de la Spitalul Fălticeni la cel din Suceava, unde a rămas internat cu diagnosticul „contuzie toraco-abdominală, traumatism membru inferior drept”. Şoferul, Marius P., a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Fălticeni, unde a fost consultat de medicul de gardă, care a stabilit diagnosticul „TCC acut închis, excoriații faciale”, fiind şi el transferat la Spitalul Județean Suceava, unde a rămas internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, și i s-au prelevat mostre de sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

Tragediile rutiere se succed una după alta pe șoselele din județ. Sunt patru persoane decedate în interval de o săptămână, iar de la începutul anului sunt 20 de decedați în accidente rutiere pe raza județului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un mort și doi răniți, după ce o mașină a intrat într-un cap de pod.
 Vizualizări articol: 1897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un mort și doi răniți, după ce o mașină a intrat într-un cap de pod0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei