Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 feb 2020 - Anul XXV, nr. 28 (7333)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 14.000 de consumatori din judeţ au rămas fără energie electrică

Joi, 6 Februarie 2020 (09:52:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava a transmis că începând de miercuri după-amiază şi până în această dimineaţă, la ora 8:00, peste 14.000 de consumatori din judeţ au rămas fără energie electrică. Într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă se precizează că în această perioadă DelGaz Grid a intervenit cu peste 18 echipe operative pentru remedierea unor avarii la instalaţia electrică din judeţul Suceava. În total, 14.325 de consumatori nu erau alimentaţi cu energie electrică, în localităţile Coşna, Salcea, Baia, Dumbrăveni, Ulma, Vatra Dornei, Dorna Arini, Stroieşti, Salcea, Pojorâta, Suceava, Calafindeşti, Șerbăuţi, Panaci, Straja şi Siret. În această dimineaţă, la ora 6:00, DelGaz Grid a comunicat că 66 de consumatori mai erau nealimentaţi cu energie electrică, acţionându-se în continuare cu patru echipe operative pentru remedierea problemelor. Echipele DelGaz Grid au beneficiat de sprijinul unui echipaj cu autoşenilată de la ISU Suceava pentru remedierea unor defecţiuni la un post de transformare nealimentat.

În comunicatul de presă se mai arată că în urma avertizărilor meteo-hidrologice valabile în judeţul Suceava, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava a intervenit la defrişarea unor copaci căzuţi pe magistrala CFR Câmpulung Moldovenesc – Ilva Mică, în comuna Coşna.

Trebuie spus că de ieri la ora 14:00 şi până astăzi, la ora 8.00, pentru judeţul Suceava au fost emise trei avertizări de fenomene meteo-hidrologice periculoase, din care un cod portocaliu de intensificări ale vântului, ninsoare viscolită şi vizibilitate redusă şi două coduri roşii de viscol puternic şi vânt cu rafale însemnate la cote de peste 1800 metri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 14.000 de consumatori din judeţ au rămas fără energie electrică.
 Vizualizări articol: 734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 14.000 de consumatori din judeţ au rămas fără energie electrică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei