Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 feb 2020 - Anul XXV, nr. 28 (7333)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Revenirea la realitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nici că se putea un peisaj mai potrivit pentru reluarea meciurilor din liga noastră cea de toate etapele, decât gazonul de pe stadionul echipei campioane. Așa gazon, așa joc, așa șoc. Ne învățaserăm peste iarnă cu niște standarde din campionate mai acătării. Cu părere de rău, dar dacă principalele pretendente la titlu prestează o asemenea țurcă în derby, atunci ce pretenții să mai avem de la celelalte? CFR Cluj a câștigat cu 1-0, revenind la scorul preferat din campionatul trecut, care s-ar putea repeta mai des în play-off, acolo unde cele 3 puncte pentru o victorie nu se mai înjumătățesc, deci miza e mai mare. Dar meciul putea să se termine foarte bine și 0-0, căci pentru unicul gol au trebuit să se înlănțuiască mai multe întâmplări mărunte. Mai întâi a fost pasa lui Nedelcu pentru Planic, care nu s-a plasat bine și a lăsat mingea să treacă, greșeală de care a profitat Deac. Faultul ca ultim apărător a venit aproape de la sine, la fel și cartonașul roșu pentru Planic. Deac a bătut prost lovitura liberă, mingea a deviat pe la 18 metri, ușor lateral stânga, de unde a plesnit-o Vinicius. Traiectoria a fost de excepție, nimic de zis, dar Olaru mai mult s-a ferit când a ieșit la blocaj. N-ai să vezi așa în fotbalul britanic, de exemplu. Meciul ar fi putut fi salvat de șutul acela cu exteriorul al lui Djokovic, executat cu o măiestrie demnă de tizul său ceva mai cunoscut de la tenis.

De remarcat că Dan Petrescu nu a apelat la nou-veniții Manea și Chipciu și nici la revenitul Țucudean (chiar și Manea poate fi considerat ”revenit”, dar din alt considerent). Poate și mai surprinzător e că nu-i oferă minute nici lui Păun, un fotbalist care se face remarcat de fiecare dată când joacă, ba la construcție, ba la finalizare. Însă adevărata problemă este la jucătorii Under 21, niciunul dintre Costache, Itu și Petrila neavând calități de a se impune ca titulari în fața celor mai vârstnici. Spre deosebire de cei de la FCSB, ei joacă în campionatul intern numai datorită regulii impuse de FRF, se va vedea asta la dubla cu Sevilla din Liga Europa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Revenirea la realitate.
 Vizualizări articol: 2015 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Revenirea la realitate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei