Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 feb 2020 - Anul XXV, nr. 28 (7333)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident grav

Trei răniți, în urma coliziunii dintre un autoturism și un autotren la Cumpărătura

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Pompierii militari au intervenit marți la un accident rutier petrecut în jurul orei 14.00 în localitatea Cumpărătura, în urma căruia trei persoane au fost rănite, una dintre ele rămânând încarcerată în autoturism.

În accident au fost implicate un autoturism și un autotren cu remorcă, fără încărcătură. Cercetările efectuate de polițiști la fața locului au stabilit că în timp ce conducea un autotren folosit la transport material lemnos și înmatriculat în județul Tulcea, un bărbat de 34 de ani din orașul Măcin, care se deplasa spre Fălticeni, din cauza vitezei mari a pierdut controlul într-o curbă spre dreapta, a intrat cu mașina în balans și s-a pus de-a curmezișul drumului. În acel moment, din sens invers venea un autoturism Skoda, în care se aflau trei bărbați, la volan fiind un bărbat de 41 de ani, din Onești. Acesta a încercat să frâneze când a văzut remorca camionului de-a curmezișul drumului, însă nu a reușit și a intrat în coliziune laterală cu aceasta. În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat, ceilalți doi bărbați din interior fiind și ei răniți. La fața locului a ajuns o autospecială de descarcerare, personalul acesteia reușind extragerea victimei încarcerate din interiorul autoturismului avariat. Trei echipaje ale ambulanțelor, între care una SMURD și două aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, au ajuns la fața locului, preluând victimele conștiente și cooperante și transportându-le la Spitalul Județean Suceava, pentru evaluare și investigații suplimentare. Echipajele de poliție ajunse la locul accidentului au făcut investigații, stabilind din primele cercetări că șoferul autotrenului se face vinovat de producerea accidentului. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatele au fost negative în cazul ambilor șoferi, cercetările fiind continuate pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei răniți, în urma coliziunii dintre un autoturism și un autotren la Cumpărătura.
 Vizualizări articol: 2837 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Trei răniți, în urma coliziunii dintre un autoturism și un autotren la Cumpărătura3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei