Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 feb 2020 - Anul XXV, nr. 28 (7333)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Ioan Balan: „Alegerea primarilor în două tururi este dorită de mai mult de 82% dintre cetățenii români”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a opinat că alegerea primarilor în două tururi este o chestiune de normalitate şi crede că PSD a ajuns să se teamă de electorat ca urmare a guvernării dezastruoase.

„Alegerea primarilor în două tururi, cu peste 50% din voința alegătorilor, este dorită de mai mult de 82% dintre cetățenii români. Nimeni nu mai vrea primari aleși cu 15-20% din voturi, așa cum s-a întâmplat în anul 2016! Oare de ce primarii liberali nu se tem de cea mai democratică formulă de alegere? De ce majoritatea primarilor PNL nu se tem să dea ochii cu oamenii din colectivitățile lor locale și să-i întrebe dacă sunt mulțumiți de munca lor din ultimii ani și vor să continue să construiască alături de ei? Pentru că întotdeauna la alegeri vine decontul, iar primarul harnic, consilierul vrednic sau președintele de consiliu județean care a trudit pentru comunitatea sa știe că este iubit de oameni și va mai fi ales cel puțin încă o dată, în vreme ce primarii PSD știu bine că nu au făcut mai nimic pentru comunitățile care i-au ales, iar oamenii îi vor sancționa aspru, prin vot”, a arătat Ioan Balan.

Parlamentarul sucevean este de părere că PSD nu a învăţat nimic din rezultatele voturilor din cursul anului trecut şi continuă să râdă în faţa electoratului.

„Cu un parlament cangrenat de metehnele PSD, care lasă elevii fără transport către școală, care blochează reparațiile din sistemul judiciar și care nu vrea ca alegerile să fie democratice, fiecare dintre noi ne convingem că alegerile anticipate sunt cea mai bună soluție pentru România. Românii trebuie chemați la urne să decidă cel mai bun viitor pentru ei, pentru că puterea politică este la cetățean, nu la politician”, a mai spus Ioan Balan.

Deputatul liberal a mai afirmat că moțiunea de cenzură pe care PSD a depus-o împotriva Guvernului Orban este expresia cea mai înaltă a temerilor pe care partidul socialist le are de votul românilor, în ciuda faptului că s-a aflat la guvernare mult timp şi s-a tot lăudat cu măsuri benefice pentru populaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: „Alegerea primarilor în două tururi este dorită de mai mult de 82% dintre cetățenii români”.
 Vizualizări articol: 2772 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.73/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 11 voturi
Ioan Balan: „Alegerea primarilor în două tururi este dorită de mai mult de 82% dintre cetățenii români”1.7511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei