Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 feb 2020 - Anul XXV, nr. 28 (7333)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Patru şoferi au ajuns marţi în arest după ce au provocat accidente rutiere în timp ce conduceau băuţi sau fără a avea permis

Miercuri, 5 Februarie 2020 (13:10:09)

Patru bărbaţi au ajuns marţi în arest pentru 24 de ore după ce au provocat accidente rutiere în timp ce conduceau sub influenţa băuturilor alcoolice sau fără a avea permis de conducere.

Un bărbat de 42 de ani, din municipiul Rădăuţi, care conducea sâmbătă o autoutilitară pe DN 2 din comuna Bunești, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un șanț de pe marginea drumului, rezultând autoaccidentarea uşoară. El avea o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”. În baza probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, bărbatul fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava.

Un tânăr de 21 de ani, din Forăşti, ce conducea duminică un autoturism pe raza comunei, a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure corespunzător, intrând în coliziune cu o autoutilitară. Acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto și avea o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, iar în baza probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea tânărului pentru 24 de ore.

Un bărbat de 22 de ani, din Horodniceni, ce conducea sâmbătă un autoturismul pe DC 15A din comună, nu a acordat prioritate de trecere unui moped, accidentând grav un bărbat de 75 de ani, din aceeași localitate. Tânărul, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, a părăsit locul accidentului, iar poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare din culpă”, ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava.

Marţi, la ora 12.20, Poliţia comunală Șcheia a fost sesizată despre faptul că un localnic de 27 de ani, ce nu posedă permis de conducere, conduce un autoturism pe raza localității. 

Polițiștii deplasați pe strada Aeroportului din localitate au identificat autoturismul și au efectuat semnalele regulamentare de oprire prin folosirea semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei de poliţie, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia până pe strada Fierăriei, unde bărbatul de la volan a acroșat ușor autoturismul condus de un localnic de 22 de ani şi poarta unui imobil, rezultând doar pagube materiale.

Conducătorul auto de 27 de ani a fost sancţionat contravenţional de polițiști cu amendă în cuantum de 1.595 lei pentru nerespectarea prevederilor legale.

Totodată, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, iar în baza probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru şoferi au ajuns marţi în arest după ce au provocat accidente rutiere în timp ce conduceau băuţi sau fără a avea permis.
 Vizualizări articol: 1240 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru şoferi au ajuns marţi în arest după ce au provocat accidente rutiere în timp ce conduceau băuţi sau fără a avea permis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei