Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 7 (7008)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Maşina unui sucevean, acoperită cu gunoaie pentru că a blocat accesul utilajelor de salubrizare

Joi, 10 Ianuarie 2019 (11:12:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O situație inedită – acoperirea cu gunoaie menajere a unui autoturism parcat aiurea, care bloca accesul utilajelor de salubrizare, a fost semnalată joi dimineață de un sucevean, pe un grup de Facebook.

Evenimentul s-a petrecut în cartierul sucevean George Enescu, în zona pizzeriei Luca, unde, ca urmare a volumului mare de deşeuri care se produc zilnic, atât de la blocuri, cât şi de la spațiile comerciale de la bulevardul principal, gunoiul este ridicat chiar şi de trei ori pe zi de către firma de salubrizare.

Numai că joi dimineață, când au venit să golească pubelele de gunoi, cei de la salubrizare s-au lovit de o problemă destul de frecventă – accesul blocat de o maşină parcată aiurea, de miercuri seara.

Dacă aceştia nu au avut ce să facă decât să treacă mai departe, către alte locații unde au de golit containerele de gunoi, în schimb, unii locuitori din zonă nu au fost atât de iertători şi l-au “taxat” pe proprietarul maşinii din cauza căruia nu s-au putut ridica deşeurile, depozitându-le direct pe parbrizul şi capota acesteia.

Postarea celui care a semnalat situația din George Enescu, cu comentariul “Nu respecți programul celor de la salubritate? Lumea pune gunoiul pe tine”, a generat imediat foarte multe aprecieri, dar şi comentarii, unii spunând că proprietarul maşinii “a scăpat ieftin”, în vreme ce alții au îndemnat să se procedeze la fel în zona unde stau ei şi sunt cazuri similare.

Reprezentanții Primăriei Suceava spun că se confruntă adesea cu problema maşinilor parcate ilegal, care blochează accesul utilajelor de salubrizare, dar că singura soluție pe care o au acum este să apeleze la Poliția Locală, să trimită un echipaj în zonă, timp în care cei care se ocupă de salubrizarea menajeră fie aşteaptă până li se face loc de trecere, fie îşi continuă traseul şi revin în locurile cu probleme mai târziu, ceea ce înseamnă oricum timp pierdut şi cheltuieli mai mari, generate de nesimțirea unora.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşina unui sucevean, acoperită cu gunoaie pentru că a blocat accesul utilajelor de salubrizare.
 Vizualizări articol: 4159 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Maşina unui sucevean, acoperită cu gunoaie pentru că a blocat accesul utilajelor de salubrizare5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chișca din cartofi Preparatul, numit și cârnați de cartofi sau ”cârnați păcăliți”, este de origine rusă sau ucraineană, dar se pregătește și prin Bucovina, mai ales acolo unde există populație ucraineană. Rețeta poate fi considerată economică,... Citeşte