Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 7 (7008)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Elevii pasionaţi de limba engleză, între 11 şi 19 ani, pot câştiga o excursie în Marea Britanie

Joi, 10 Ianuarie 2019 (12:41:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii cu vârste cuprinse între 11 şi 19 aniau şansa de a câştiga o excursie în Marea Britanie, cursuri de limba engleză la Shakespeare School, înscrieri gratuite la examene Cambridge, cărţi, dicţionare şi rechizite, în cadrul celui mai mare concurs naţional de creaţie în limba engleză Shakespeare School Essay Competition, ediţia a XI-a.

„Eşti creativ, îţi place limba engleză şi visezi la vacanţa ideală în Marea Britanie? Participă la ediţia a 11-a Shakespeare School Essay Competition şi poţi câştiga o şcoală de vară în Marea Britanie, dar şi multe alte surprize! Tot ce trebuie să faci este să îţi activezi imaginaţia, să mai adaugi puţină aromă de originalitate şi pe toate să le strângi într-un eseu în limba engleză! Nu rata ocazia de a vizita Marea Britanie şi de a-ţi perfecţiona engleza la ea acasă, alături de tineri din toată lumea!”, transmite Asociaţia Shakespeare School pentru educaţie.

Shakespeare School Essay Competition este un concurs naţional de creaţie în limba engleză ce îşi propune să motiveze tinerii să îşi perfecţioneze limba engleză, să ofere şanse egale tinerilor din întreagă ţară de a studia limba engleză la cele mai înalte standarde, să deschidă orizontul tinerilor români spre un mediu academic de elită, prin participarea la şcoli de vara în Marea Britanie.

Tema eseului este ”A World with no Rules” (O lume fără reguli), lucrarea trebuind să se încadreze în 200-250 de cuvinte. Toate eseurile vor fi evaluate în funcţie de coerenţa, originalitatea şi creativitatea lor.

Participarea este gratuită, iar termenul limită de trimitere a eseului este 31 martie 2019. Înscrierea se poate realiza accesând https://www.shakespeare-school.ro/essay-competition/inscrie-te/.

Festivitatea de premiere va avea loc în luna iunie a acestui an, când va avea loc anunţarea oficială a celor 30 de finalişti câştigători la cele două categorii de vârstă (11-14 ani, 15-19 ani). Premiul cel mare pentru câştigătorul fiecărei categorii de vârstă este o excursie de o săptămână la o şcoală de vară, care se va desfăşura într-un campus universitar din Marea Britanie, urmând ca şi ceilalţi finalişti să primească diplome şi premii.

Profesorul cu cei mai mulţi concurenţi înscrişi în competiţie va participa gratuit ca însoţitor de grup la o tabără în Anglia, în vara anului 2019, iar profesorii de limba engleză care trimit minimum 10 participanţi la 2019 Shakespeare School Essay Competition vor primi un “Certificate of Merit” în format electronic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii pasionaţi de limba engleză, între 11 şi 19 ani, pot câştiga o excursie în Marea Britanie.
 Vizualizări articol: 1457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii pasionaţi de limba engleză, între 11 şi 19 ani, pot câştiga o excursie în Marea Britanie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chișca din cartofi Preparatul, numit și cârnați de cartofi sau ”cârnați păcăliți”, este de origine rusă sau ucraineană, dar se pregătește și prin Bucovina, mai ales acolo unde există populație ucraineană. Rețeta poate fi considerată economică,... Citeşte