Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 146 (6856)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mașină a poliției de frontieră, acroșată de un contrabandist în timpul unei urmăriri cu 12 focuri de armă

Marţi, 3 Iulie 2018 (12:42:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Polițiștii suceveni au avut parte de o nouă misiune de urmărire cu un scenariu desprins parcă din filmele de acțiune, în încercarea de a opri un autoturism de teren în care se aflau țigări de contrabandă. Pe parcursul urmăririi au fost trase 12 focuri de armă iar autospeciala poliției de frontieră a fost acroșată. În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 1.30, polițiștii de frontieră suceveni, în cooperare cu lucrători din cadrul Poliţiei Vicovu de Sus, au identificat în trafic, pe raza localităţii Straja, un autoturism de teren marca Mitsubishi Shogun, despre care existau date că transportă țigări de proveniență ucraineană. Șoferul nu a oprit la semnal și a accelerat. Polițiștii plecați în urmărire au tras 12 focuri de armă, atât în plan vertical, cât și în pneurile mașinii de teren.Polițiștii au încercat la un moment dat să-l blocheze pe fugar. „Pe timpul urmăririi, în încercarea de a scăpa, şoferul a acoşat autospeciala Poliţiei de Frontieră, după care a abandonat autoturismul, reușind să fugă profitând de vegetația din zonă și întuneric”, se arată într-un comunicat al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră SuceavaÎn mașină era transportată cantitatea de 17.500 pachete de țigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.Țigările, în valoare de 205.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul de teren, înmatriculat în Marea Britanie, în valoare de 6.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.Bărbatul care a fost la volan nu a fost încă identificat.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mașină a poliției de frontieră, acroșată de un contrabandist în timpul unei urmăriri cu 12 focuri de armă.
 Vizualizări articol: 2091 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mașină a poliției de frontieră, acroșată de un contrabandist în timpul unei urmăriri cu 12 focuri de armă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sirop concentrat de nuci verzi Poate fi o bază pentru lichior sau se poate folosi ca atare, diluat cu apă ori ceai, ca remediu naturist. Se face din nucile verzi tăiate bucăţi sau doar din coaja verde provenită de la curăţarea nucilor pentru dulceaţă. Are un gust neobişnuit,... Citeşte