Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 110 (6820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Amenzi rutiere de peste 20.000 de lei, aplicate joi de poliţiştii suceveni şi cei dorneni

Vineri, 18 Mai 2018 (11:44:56)
Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava a organizat joi o acţiune pe raza municipiului reședință de județ împreună cu echipaje din cadrul Serviciului Rutier Suceava pentru prevenirea şi combaterea vitezei excesive în rândul participanţilor la trafic și respectarea regulilor de circulaţie de către conducătorii de motociclete.În cadrul acţiunii au fost constatate două infracţiuni, din care una pentru alcoolemie și una pentru conducere fără permis, şi au fost aplicate 25 sancţiuni contravenționale, în valoare de 12.335 lei, din care 15 pentru încălcarea regimului legal de viteză.S-au mai reţinut două permise de conducere şi au fost retrase două certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost controlate 6 motociclete, un motociclist fiind sancţionat contravenţional.De exemplu, joi, la ora 19.55, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava autoturismul condus de un bărbat de 25 de ani, din comuna Adâncata. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie auto. I s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.Tot joi, Poliția Municipiului Vatra Dornei a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență pe linia prevenirii consumului de băuturi alcoolice, a încălcării regimului legal de viteză și a depășirilor neregulamentare în rândul conducătorilor auto, în cadrul căreia au fost testaţi cu aparatul etilotest 12 conducători auto, fiind aplicate 26 sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.640 lei, din care 12 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Poliţiştii au mai reţinut două permise de conducere, ambele pentru viteză.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi rutiere de peste 20.000 de lei, aplicate joi de poliţiştii suceveni şi cei dorneni.
 Vizualizări articol: 1369 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amenzi rutiere de peste 20.000 de lei, aplicate joi de poliţiştii suceveni şi cei dorneni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei