Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 dec 2017 - Anul XXII, nr. 290 (6706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 300 de dansatori au participat la Concursul de Dans Sportiv "Bucovina Dance Cup" din acest an

Joi, 21 Decembrie 2017 (11:15:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 300 de dansatori au participat la Concursul de Dans Sportiv "Bucovina Dance Cup", ediţia a II-a, organizat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Sala Polivalentă a Conacului Domnesc din Şcheia, care a devenit neîncăpătoare pentru perechile de sportivi venite din întreaga ţară, dar şi din Republica Moldova. Organizatorul evenimentului, Clubul "Bucovina Dance Studio", a adus la Suceava una dintre cele mai bune comisii de arbitri din România, iar dansatorii s-au întrecut pentru câştigarea celor mai râvnite trofee, pentru a impresiona juriul.

Peste 600 de susţinători au fost prezenţi în sala Conacului Domnesc, încurajând perechile favorite şi văzând cu ochii lor evoluţia dansului sportiv sucevean. Câştigătorii au primit premii din partea sponsorilor, cupe, medalii şi diplome, fiind plăcut surprinşi de buna organizare reuşită de Clubul "Bucovina Dance Studio". "Declar că această ediţie a depăşit-o pe cea precedentă, atât ca număr de perechi înscrise, cât şi ca organizare. Am notat punctele forte, dar şi pe cele slabe, pentru a le îmbunătăţi anul viitor”, ne-a spus Vlad Palamariu, unul dintre antrenorii Clubului "Bucovina Dance Studio".

Antrenorul Vlad Palamariu a mulţumit din suflet tuturor oamenilor implicaţi în organizarea celei de a doua ediţii a Concursului de Dans Sportiv "Bucovina Dance Cup", oameni care au rămas lângă el şi echipa lui şi oameni care i s-au alăturat cu drag pe parcurs, cu foarte multă implicare în acest an.
„Această a doua ediţie a fost un real succes, depăşind-o atât ca organizare, cât şi ca număr de participanţi pe cea precedentă, desfăşurată anul trecut. Principalii <vinovaţi>de acest succes au fost în primul rând sponsorii, partenerii şi colaboratorii care au acceptat invitaţia noastră cu toată încrederea, părinţii minunaţilor copii implicaţi în această competiţie, organizatorii acestui eveniment, dar şi stimaţii arbitri prezenţi la acest concurs”, a mai spus antrenorul Vlad Palamariu, care nu a uitat să mulţumească şi familiei pentru susţinere şi implicare, întregii echipe "Bucovina Dance Studio", formată din copii şi părinţi, „care mi-au oferit motivaţia de care aveam nevoie pentru aceste luni dificile în care am pregătit până la cel mai mic detaliu acest concurs şi, nu în ultimul rând, vreau să le mulţumesc vicecampionilor mondiali care ne-au oferit un show de neuitat”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 300 de dansatori au participat la Concursul de Dans Sportiv "Bucovina Dance Cup" din acest an.
 Vizualizări articol: 1487 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 300 de dansatori au participat la Concursul de Dans Sportiv "Bucovina Dance Cup" din acest an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei