Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 dec 2017 - Anul XXII, nr. 290 (6706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Concertul extraordinar „Melancolii de iarnă”, susţinut de Grupul „Familia Şvart & Prietenii de la Drochia” şi Corul „AmaDeus”

Joi, 21 Decembrie 2017 (11:00:52)

Asociaţia Culturală „Friedrich Schwartz”, Iulius Mall Suceava şi Asociaţia Italienilor România RO.AS.IT au organizat miercuri, 20 decembrie, la Iulius Mall Suceava, Concertul extraordinar „Melancolii de iarnă”. În concert a evoluat Grupul vocal - instrumental „Familia Şvart & Prietenii de la Drochia”, într-o formulă de debut în România, care abordează, după cum a spus Ovidiu Şvarţ, preşedintele Asociaţiei Culturale „Friedrich Schwartz”, „un repertoriu interesant, cu un sunet deosebit, repertoriu în care se regăsesc şi câteva melodii în primă audiţie”, dar şi Corul „AmaDeus” din municipiul Suceava, „care este mereu o apariţie minunată şi ne încântă cu fantezia muzicală de care dau dovadă”. Corul „AmaDeus” este format din persoane din Suceava, Gura Humorului, Fălticeni, Târgu Neamț, Ilişeşti, Ciprian Porumbescu, Arbore, Dumbrăviţa şi Vadu Moldovei. Coriştii din „AmaDeus” doresc să răspândească bucuria şi speranţa prin cântec - ca un ecou al iubirii divine către toţi oamenii.

„Dorim ca prin orice fel de cântare să transmitem vindecare, încurajare, lumină şi culoare...  considerând frecvenţa specială a muzicii o cale de a înviora orice fel de inimă, care poate trece prin diferite încercări. Credem că muzica este un limbaj universal, care transcende înstrăinarea, aducând unitate şi valoare adevărată, care oferă entuziasm şi putere de viaţă”, au declarat membrii corului.

În spectacol au mai evoluat Ansamblurile „Lastaraşii” şi „Speranţa”, din Republica Moldova, Grupul de Muzică Tradiţională Italiană „Amicii”, deja cunoscut de la festivalurile interetnice din România la care a participat, surorile Giulia şi Denisa Creangă, Denisa Anechiţei şi alţi artişti surpriză. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concertul extraordinar „Melancolii de iarnă”, susţinut de Grupul „Familia Şvart & Prietenii de la Drochia” şi Corul „AmaDeus”.
 Vizualizări articol: 1356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concertul extraordinar „Melancolii de iarnă”, susţinut de Grupul „Familia Şvart & Prietenii de la Drochia” şi Corul „AmaDeus”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei