Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 dec 2017 - Anul XXII, nr. 290 (6706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Echipa EGGER - de 10 ani împreună pentru excelență

Într-un mediu economic dinamic, unul dintre marii factori de reușită ai unei companii este reprezentat de atragerea și menținerea unei forțe de muncă motivate. Deși tot mai mulți angajatori reușesc să aplice cu succes programe de retenție a personalului, motivarea angajațilorrămâne la momentul actual, una dintre cele mai mari provocări căreia angajatorii trebuie să-i facă față.

 

Unul dintre angajatorii locali care a reușit să își formeze o echipă puternică este EGGER, compania internațională de prelucrare a lemnului, care de mai bine de zece ani a dezvoltat o politică de personal prin care și-a transformat angajații în adevărați parteneri. Excelența în cadrul EGGER se definește prin utilizarea sustenabilă a resurselor, tehnologie de ultimă generație, dar mai ales printr-o echipă dedicată, loială și care își desfășoară activitatea cu multă pasiune. La baza succesului obținut în cei zece ani de activitate stau angajații EGGER, un grup de profesioniști care simt plăcerea de a face lucrurile să se întâmple și au satisfacția că realizează produse de calitate în fiecare zi. Angajații EGGER simt că munca lor contează, că meritele lor sunt recunoscute, că își pot folosi și dezvolta abilitățile în cadrul companiei.

 

Pe parcursul a zece ani de activitate, EGGER a creat un mediu de lucru prietenos propice unui parteneriat de durată între angajator și angajat.

 

La EGGER îmi place faptul că fiecare zi e diferită, plină de informații care mă ajută să mă dezvolt atât personal cât și profesional. Fac parte cu mândrie din echipa EGGER și  îmi place că am colegi foarte bine pregătiți din punct de vedere profesional. Aici am posibilitatea să aduc un plus de valoare companiei prin acțiunile pe care le fac și nu în ultimul rând mă bucur că, după 10 ani de când lucrez la EGGER, dimineața vin cu plăcere la serviciu. EGGER este o companie în care principiile și valorile sale nu sunt doar expuse elegant pe pereți, ci fac parte integrantă din procese, iar eu personal mă regăsesc în aceste valori. De aici vine și plăcerea de a munci. Apreciez că avem o structură clar definită, sarcini bine delimitate în fiecare departament și că indiferent de poziția pe care o ocupăm în organigramă, avem șansa să ne punem amprenta personală în activitatea zilnică.” declarăAlina Chifan care și-a început cariera la EGGER în 2007 ca referent vânzări, iar în mai 2017 a preluat postul de director comercial.

 

Unul dintre cele mai apreciate avantaje ale angajaților  EGGER este atenția acordată de companie dezvoltării individuale a acestora. Evelina Simota-Percec și-a început parcursul în cadrul companiei în 2011 ca angajat în departamentul Planificare Producție, iar în anul 2016 a fost promovată ca șef la Atelierul de mostre. Pentru Evelina  „cel mai important este faptul că EGGER îți oferă posibilitatea să înveți și să te dezvolți. În rândul angajaților tineri, cred că acesta este un avantaj. Provocarea mea, ca salariat, este să fiu suficient de deschisă pentru a ține pasul cu dezvoltarea și de flexibilă pentru a putea evolua împreună cu compania din care fac parte.”

Un alt aspect apreciat îl reprezintă siguranța și stabilitatea oferite de companie, angajații având siguranță și perspective pentru viitor. “Salariatul se poate concentra pe performanță, fiindcă beneficiile suplimentare oferite tuturor salariaților, sunt de natură sa aducă confort și echilibru. Condițiile de muncă și mediul de lucru fac de asemenea ca EGGER să fie un angajator bun, iar informarea permanentă a angajaților despre noutățile și proiectele din cadrul grupului asigură un mediu transparent, respect și grijă față de oameni” menționează Cătălin Ioniță, manager calitate din 2007.

 

Prin toate acțiunile de motivare a personalului, compania EGGER este un exemplu de bune practici și de respect față de salariați. „Apreciez în mod deosebit condițiile de lucru foarte bune, diverse dotări, servicii, facilități, echipamentele și tehnologiile performante, de ultimă generație în domeniu și  proiectele la nivel de grup care îți dau satisfacția împlinirii profesionale și dorința de a performa. Cea mai mare provocare a unui coordonator de producție este sa aibă o echipă de Liga Campionilor, care să lucreze ceas și în care, coordonarea activității dintre membrii echipei să decurgă perfect, din proprie inițiativă.” specifică Sorin Muscă actual manager producție adezivi, care s-a alăturat companiei EGGER în 2011 ca tehnician.

 

Dezvoltarea angajaților în conformitate cu competențele și abilitățile personale, crearea unui mediu de lucru  stabil și oferirea unor beneficii atractive salariaților constituie rețeta pentru un parteneriat de încredere și fidelizarea angajaților. Un astfel de parteneriat reprezintă unul din elementele cheie pentru ca o companie să rămână competitivă pe piață.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipa EGGER - de 10 ani împreună pentru excelență.
 Vizualizări articol: 4969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 10 voturi
Echipa EGGER - de 10 ani împreună pentru excelență3.4510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei