Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 dec 2017 - Anul XXII, nr. 290 (6706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Contrabandă

Cea mai mare captură de ţigări din acest an, în valoare de peste 200.000 de euro, realizată de poliţiştii de frontieră suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrătorii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Suceava au dat o lovitură puternică contrabandiştilor de ţigări de pe valea Sucevei, după ce au interceptat un transport de peste 80.000 de pachete şi au reţinut trei autoturisme de teren.

Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, marţi dimineaţă, în jurul orei 03.00, un echipaj mobil de la STPF Suceava a observat, pe raza localităţii Frătăuţii Noi, trei autoturisme de teren care se deplasau în mare viteză de la linia de frontieră către interiorul ţării. Pentru că maşinile nu îşi justificau prezenţa în zonă la acea oră, poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea lor, însă în momentul în care conducătorii acestora au observat echipajul poliţiei de frontieră, şi-au continuat deplasarea în viteză cu intenţia de a scăpa de oamenii legii.

Poliţiştii de frontieră au tras 17 focuri de avertisment în aer şi spre pneurile autoturismelor suspecte, însă somaţiile au fost ignorate şi autoturismele de teren s-au îndreptat în mare viteză spre Frătăuţii Noi. După scurt timp cele trei autoturisme de teren, două Mitsubishi Shogun şi un Grand Cherokee, au fost descoperite abandonate la aproximativ patru kilometri, în lunca râului Suceava, iar în acestea au fost observate mai multe colete cu ţigări.

Cele trei autoturisme de teren au fost duse la sediul poliţiei de frontieră pentru continuarea cercetărilor, unde, în urma inventarierii, au fost înregistrate 80.846 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, a căror valoare se ridică la 946.000 de lei.

Comisarul-şef Poroch-Seriţan a precizat că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, iar cele trei autoturisme de teren au fost indisponibilizate la sediul poliţiei de frontieră pentru continuarea cercetărilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cea mai mare captură de ţigări din acest an, în valoare de peste 200.000 de euro, realizată de poliţiştii de frontieră suceveni.
 Vizualizări articol: 3814 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 5 voturi
Cea mai mare captură de ţigări din acest an, în valoare de peste 200.000 de euro, realizată de poliţiştii de frontieră suceveni4.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei