Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 apr 2017 - Anul XXII, nr. 93 (6509)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aproape 150 de amenzi aplicate de poliţişti în doar câteva ore, pe DN 17

Joi, 27 Aprilie 2017 (09:48:46)
În scopul impunerii unui climat de siguranţă rutieră în rândul participanţilor la trafic, cât şi în pentru combaterea comportamentelor de natură să prejudicieze siguranţa rutieră, miercuri, între orele 07:00-11:00 şi 15:00-19:00, Serviciul Rutier – IPJ Suceava a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză pe DN17, pe segmentul de drum Suceava-limita cu judeţul Bistriţa-Năsăud, la care au participat şi efective de poliţie din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud.În cadrul acţiunii au fost aplicate 143 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 55.645 lei. Cele mai multe sancţiuni – 90 - au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză. Poliţiştii au suspendat 10 permise de conducere, din care 8 pentru depăşirea regimului legal de viteză şi 2 pentru depăşiri neregulamentare. Pentru neregulile tehnice constatate au fost retrase 2 certificate de înmatriculare pentru vehicule.La ora 16,35, un bărbat de 30 ani, din Pojorâta, a condus autoturismul pe DN 17 în Valea Putnei cu viteza de 101 km/h.Câteva ore mai târziu, un tânăr de 29 ani, din Suceava, a fost surprins conducând o maşină pe DN 17, tot în Valea Putnei, cu viteza de 103 km/h.În aceeaşi zi, dar la ora 08,54, un bărbat de 63ani, din Vatra Dornei, a condus autoturismul pe DN 17, în Pojorâta, cu viteza de 103 km/h.„Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la respectarea regimului legal de viteză, conform marcajelor şi indicatoarelor rutiere şi adaptarea în permanenţă a vitezei de deplasare la condiţiile de drum. Viteza excesivă generează accidente cu urmări din cele mai grave!”, se precizează în comunicatul poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 150 de amenzi aplicate de poliţişti în doar câteva ore, pe DN 17.
 Vizualizări articol: 917 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 150 de amenzi aplicate de poliţişti în doar câteva ore, pe DN 170.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei