Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 apr 2017 - Anul XXII, nr. 93 (6509)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noaptea Muzeelor, la Suceava şi Fălticeni

Miercuri, 26 Aprilie 2017 (15:38:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Duplex muzeal Suceava - Fălticeni de Noaptea Muzeelor, eveniment ce va fi marcat în acest an sâmbătă, 20 mai. Evenimentul dă posibilitatea sucevenilor, fălticenenilor şi nu numai să viziteze gratuit muzee din municipiile Suceava şi Fălticeni, începând cu ora 18:00. Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, şi managerul Muzeului de Artă „Ion Irimescu” Fălticeni, Teodor Brădăţanu, au declarat miercuri, 26 aprilie, într-o conferinţă de presă, că s-au gândit să facă un duplex muzeal Suceava – Fălticeni, care, după cum a spus Emil Ursu, „va consta în deplasarea sucevenilor la Fălticeni şi a fălticenenilor la Suceava, în Noaptea Muzeelor”.

Două autocare vor fi puse la dispoziţie cu titlu gratuit, unul de Muzeul de Artă „Ion Irimescu” Fălticeni, care va veni de la Fălticeni spre Suceava, prin intermediul unui sponsor local, şi unul de Muzeul de Istorie, care se va deplasa de la Suceava spre Fălticeni. Autocarul care va merge la Fălticeni este pus la dispoziţie gratuit de Consiliul Judeţean Suceava, prin Centrul Cultural Bucovina.

„La ora 18:00, un autocar va pleca din faţa Muzeului de Istorie Suceava către Fălticeni, unde cei care vor dori vor avea posibilitatea să viziteze Muzeul de Artă <Ion Irimescu>, Muzeul Apelor <Mihai Băcescu> şi Galeria Oamenilor de Seamă din Fălticeni. Ora de întoarcere este 21:00. De la Fălticeni, un autocar va pleca din faţa Muzeului <Ion Irimescu> spre Suceava, la ora 17:30. Ora programată pentru întoarcere este 21:30. Oamenii care vor veni de la Fălticeni pot să viziteze Muzeul de Istorie Suceava şi Cetatea de Scaun. Cu ocazia Nopţii Muzeelor, atât la Suceava, cât şi la Fălticeni vor fi organizate şi alte activităţi atractive”, a completat Emil Ursu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noaptea Muzeelor, la Suceava şi Fălticeni.
 Vizualizări articol: 3510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Noaptea Muzeelor, la Suceava şi Fălticeni4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei