Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 ian 2017 - Anul XXII, nr. 3 (6419)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Încă un şofer cu permisul suspendat s-a dat drept fratele său când a fost oprit de poliţişti

Vineri, 6 Ianuarie 2017 (12:52:20)

O patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a observat în noaptea de joi spre vineri, la ora 2.30, un autoturism înmatriculat în Marea Britanie care se deplasa pe drumul comunal din comuna Marginea și s-a procedat la urmărirea acestuia, care, după ce a parcurs circa 1 km pe drumul comunal neclasificat, a oprit pe partea dreaptă a drumului, în apropierea unui imobil nelocuit.

I s-a solicitat conducătorului auto documentele personale și pe cele ale autoturismului, ocazie cu care acesta a declarat verbal că nu are asupra sa nici un document, declinându-şi identitatea ca fiind un tânăr de 26 de ani, din comuna Marginea.

S-a procedat la verificarea datelor în baza de date a Poliției Române, iar conducătorul auto a fost condus la sediul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Marginea, ocazie cu care s-a constatat că este de fapt un tânăr de 23 de ani, din comuna Marginea, posesor al permisului de conducere categoria B, care figurează în baza de date ca fiind suspendat din 22 noiembrie.

Conducătorul auto a declarat că inițial a dat datele de stare civilă ale fratelui său întrucât are permisul de conducere suspendat. Este al doilea caz din ultimele zile când un tânăr cu permisul suspendat se foloseşte de datele fratelui său, cu permis de conducere valabil, în momentul în care este oprit pentru control de poliţişti.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui autovehicul de către o persoană care are permisul de conducere suspendat” și „fals privind identitatea”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un şofer cu permisul suspendat s-a dat drept fratele său când a fost oprit de poliţişti.
 Vizualizări articol: 3266 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încă un şofer cu permisul suspendat s-a dat drept fratele său când a fost oprit de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vărzări (de post) Vărzările sunt plăcinte cu varză. La ţară, gospodinele nu prea au timp să pregătească bucate de post, a căror preparare cere vreme mai îndelungată, aşa că vărzările sunt o soluţie bună pentru a avea mereu la îndemână mâncare... Citeşte