Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 nov 2016 - Anul XXI, nr. 273 (6386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

,,Colaj de toamnă”, activitate realizată de copii cu dizabilităţi din zona Gura Humorului

Luni, 21 Noiembrie 2016 (11:02:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa Mobilă din Gura Humorului a organizat săptămâna trecută, împreună cu  Servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului, din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava, în parteneriat cu Școala Gimnazială Stulpicani, activitatea ,,Colaj de toamnă”, la care au participat copii cu dizabilităţi din localităţile Frasin, Vama şi Gura Humorului, împreună cu elevi ai şcolilor gimnaziale din Stulpicani şi Doroteia. După cum ne-au spus organizatorii, dizabilitatea nu a fost un impediment în comunicarea dintre copii, care au cântat, au recitat poezii despre toamnă şi bogăţiile ei, au realizat colaje, coşuri încărcate cu fructe care au fost premiate şi pe care copiii le-au luat apoi acasă. A fost un schimb de experienţă pozitiv, despre care au vorbit profesoară Elena Mateescu de la Școala Gimnazială Stulpicani, profesoara Mihaela Rusu de la Școala din Doroteia, Mihaela Pintilie, şef Servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului.

Copiii au fost însoţiţi de profesori, psihologi, asistenţi sociali de la cele două şcoli. Lor li s-au adăugat Echipele mobile Fălticeni şi Gura Humorului, respectiv Servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului. Invitaţi speciali au fost elevii Eliza-Maria Baluş, Raluca Golea, Maria Dumitrache, Alexandru Tofan, Cezara şi Dani Corbu, elevi ai Școlilor Gimnaziale „Nr.1” şi „Teodor Bălan” din Gura Humorului, coordonaţi de directorul adjunct de la Centrul Şcolar de Incluziune Sociala „Sf. Andrei” din Gura Humorului, preotul Bogdan Cojoleanca. Chiar dacă peisajul de afară arăta mai mult a iarnă decât a toamnă, toţi participanţii au făcut ca această întâlnire să reprezinte un omagiu adus frumuseţii toamnei. Această activitate instructiv-educativă a fost posibilă prin implicarea profesoarei Ana-Maria Șutac de la Școala Gimnazială Stulpicani, Brânduşei Bialy, şef Echipe mobile din cadrul DGASPC Suceava, Mihaelei Pintilie, şef Servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului, Mariei Ulici, coordonator personal de specialitate din cadrul Serviciilor multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate din Gura Humorului. Sponsorii întregii acţiuni au fost Pizzeria Sasu Gura Humorului, împreună cu Asociaţiile Multicare şi Kontrast-E din municipiul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ,,Colaj de toamnă”, activitate realizată de copii cu dizabilităţi din zona Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
,,Colaj de toamnă”, activitate realizată de copii cu dizabilităţi din zona Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei