Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 nov 2016 - Anul XXI, nr. 273 (6386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gândul rău

Trei tentative de sinucidere într-o singură zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În decursul unei singure zile s-au înregistrat nu mai puţin de trei tentative de suicid. În fiecare dintre cele trei cazuri modalitatea a fost aceeaşi: ingerare de medicamente. Îngrijorător este faptul că două dintre persoanele care au încercat să-şi încheie socotelile cu viaţa sunt tinere sau chiar foarte tinere. Într-unul din cazuri este vorba de o minoră de numai 14 ani, iar în altul despre o tânără de 19 ani, cel de-al treilea caz vizând o femeie în vârstă de 58 de ani.

Primul caz în care medicii au fost nevoiţi să intervină s-a consemnat vineri dimineaţă la Gura Humorului. În timp ce se afla pe stradă, se pare fără nici un motiv anume, dar pe fondul unei stări depresive, minora în vârstă de 14 ani a înghiţit 10 pastile de paracetamol. După ce a primit îngrijiri medicale la Spitalul de Pediatrie din Gura Humorului fata a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost însoţită şi de mama ei.

În aceeaşi zi, câteva ore mai târziu, poliţiştii din Baia au fost chemaţi la o familie care a reclamat că o tânără de 19 ani se află în stare de inconştienţă. Din verificări s-a constatat că este vorba de o persoană din comuna Drăgoieşti, care trăia în concubinaj cu un tânăr din Baia. În ziua cu pricina, bărbatul plecase de dimineaţă la muncă într-o altă localitate, iar părinţii săi erau la strâns lemne în pădure.

Tânăra a rămas singură acasă şi din motive necunoscute a înghiţit otravă de şobolani încercând să-şi pună capăt zilelor. Echipajul de pe ambulanţa venită la faţa locului i-a acordat primele îngrijiri medicale, pentru ca apoi să fie transportată la Spitalul Municipiului Fălticeni. Ulterior, femeia a fost trimisă spre investigaţii amănunţite la Spitalul Judeţean Suceava, fiind în stare stabilă.

Un al treilea caz care se putea termina cu o tragedie a avut-o în prim-plan pe o femeie în vârstă de 58 de ani din Stroieşti. Aceasta a luat mai multe medicamente pentru afecţiuni cardiace, iar ulterior s-a simţit rău fiind transportată la Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Pacienta a fost diagnosticată cu „intoxicaţie voluntară  polimedicamentoasă” şi a rămas internată sub supraveghere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei tentative de sinucidere într-o singură zi.
 Vizualizări articol: 4897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 2 voturi
Trei tentative de sinucidere într-o singură zi2.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei