Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 nov 2016 - Anul XXI, nr. 273 (6386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiectul „Împreună pentru pace”, la Școala Gimnazială Corocăieşti

Luni, 21 Noiembrie 2016 (13:29:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 12-20 noiembrie, elevii Școlii Gimnaziale Corocăieşti au participat la proiectul „Împreună pentru pace”,desfăşurat în cadrul celei de a XVIII-a ediţii a Săptămânii Educaţiei Globale. La proiect au participat 67 de preşcolari, 280 de elevi din clasele I-VIII, 25 de cadre didactice şi 25 de părinţi.

Acţiunile s-au desfăşurat în parteneriat cu Poliţia comunei Vereşti, cu dispensarul din satul Corocăieşti şi cu Primăria Vereşti. Programul activităţilor a inclus, după cum ne-au spus organizatorii, următoarele teme: „Covoraşul păcii”, atelier de creaţie plastică şi literară desfăşurat pe holurile şcolii în timpul pauzelor, în cadrul căruia elevii au scris sau au desenat mesaje pentru pace; „Mesagerii păcii şi ai prieteniei”, activitate culturală la care un băiat şi o fată, îmbrăcaţi în alb, au împărţit colegilor ecusoane şi cocarde cu simboluri ale păcii; „Holurile păcii sunt colorate”, activitate de creaţie plastică; „Maratonul păcii”, competiţie sportivă pe parcursul căreia elevii au alergat şi au purtat pe tricouri mesaje de pace; „Porumbeii vă aduc mesajul nostru de pace”, scrierea unor mesaje pe bilete care au fost prinse la picioruşele unor porumbei voiajori şi lansarea porumbeilor; „1.000 de cocori”, confecţionare de cocori folosind tehnica origami în cadrul orelor de educaţie plastică şi expunerea lor pe holurile şcolii; „Eu doresc să trăiesc în pace! Tu doreşti să trăieşti în pace!”, activităţi educative desfăşurate după finalizarea programului: elevii au dăruit persoanelor pe care le-au întâlnit pe drum ecusoane şi pliante confecţionate de ei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectul „Împreună pentru pace”, la Școala Gimnazială Corocăieşti.
 Vizualizări articol: 3347 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Proiectul „Împreună pentru pace”, la Școala Gimnazială Corocăieşti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei