Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 nov 2016 - Anul XXI, nr. 273 (6386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Economic

Companiile Loial Impex şi SUCT Suceava, pe primele două locuri în cadrul Galei „Topul Naţional al Firmelor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două dintre cele mai mari companii sucevene, SC Loial Impex SRL şi SC SUCT SA, au fost premiate în cadrul Galei „Topul Naţional al Firmelor” organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a României. Evenimentul a fost organizat la Bucureşti pentru a premia cei mai performanţi oameni de afaceri din România. Pe primul loc la nivel naţional la categoria „Construcţii – Întreprinderi Mijlocii – Lucrări de instalaţii electrice” s-a situat compania Loial Impex SRL, „premiul naţional” acordat fiind pentru activitatea desfăşurată pe parcursul anului 2015. Din informaţiile oferite de reprezentanţii companiei, cifra de afaceri realizată de Loial Impex în anul 2015 a fost de aproape 32 de milioane de euro, peste 70% din această sumă reprezentând lucrări de investiţii private. Printre lucrările reprezentative realizate de Loial Impex SRL Suceava se pot aminti Hala Industrială Sebeş, acolo unde compania a efectuat lucrări de instalaţii electrice, termice, sanitare, ventilaţie, climatizare şi BMS (Building Management Sistem). La acestea se adaugă lucrări de amploare la Salrom – Societatea Naţională a Sării, pentru creşterea eficienţei energetice la tehnologia de producere a sării de la Salina Cacica, precum şi lucrări la staţii de transformare energie electrică la Fabrica de rulmenţi Koyo, Alexandria. Din portofoliul de lucrări importante realizate de compania Loial Impex se mai pot aminti staţii de cogenerare la exploatările petroliere Moineşti şi Dofteana, lucrări de instalaţii la Aeroport Suceava, centrul de agrement “Mărţişorul” din Cacica sau la centrul de agrement „Popasul Domnesc” din Voroneţ.

 

SC SUCT SA Suceava, locul doi la nivel naţional la categoria „Lucrări de construcţii a altor proiecte inginereşti”

O altă companie suceveană premiată în cadrul Galei „Topul Firmelor Naţionale” este SC SUCT SA, care a obţinut locul doi la categoria „Construcţii – Întreprinderi Mijlocii – Lucrări de construcţii a altor proiecte inginereşti”. Potrivit datelor furnizate de această companie, cifra de afaceri realizată în anul 2015 a fost de 68.072.884 milioane de lei, profitul net fiind de aproape 2,44 milioane de lei, iar plăţile la bugetul de stat de 7,898 milioane de lei. Potrivit reprezentanţilor companiei, cifra de afaceri din anul 2015 s-a triplat în comparaţie cu ceilalţi ani, firma având peste 300 de angajaţi. De precizat că, pe parcursul anului 2015, SC SUCT SA a avut un profit reinvestit în firmă - în utilaje, echipamente şi retehnologizare, în valoare de aproape trei milioane de lei. Printre proiectele mari pe care SC SUCT SA le-a realizat în anul 2015 se pot aminti cele din cadrul proiectului de închidere şi ecologizare a fostelor gropi de gunoi din localităţile Suceava, Fălticeni, Siret, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei şi Gura Humorului. Lucrările, deşi au fost începute cu un an întârziere din cauza contestaţiilor la licitaţie, au fost finalizate de SC SUCT SA Suceava înainte de termen, cu şase luni. Alte lucrări importante realizate de compania suceveană pe parcursul anului 2015 sunt cele de finalizare a lucrărilor la Liceul cu Program Sportiv din Suceava, respectiv cantina, căminul cu 96 de locuri, amfiteatrul, cabinetele medicale şi terenurile de sport. Tot pe parcursul anului 2015, SC SUCT SA a avut lucrări de asfaltare pentru fosta Companie Naţională de Drumuri Naţionale şi Autostrăzi şi pentru Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi, inclusiv în judeţul Suceava, precum şi lucrări de confecţii metalice la un pod rutier din Moldoviţa şi confecţii metalice la sala de sport din Vicovu de Sus. La acestea se adaugă şi lucrările de reabilitare a străzilor din municipiul Suceava. Reprezentanţii din conducerea companiei ne-au declarat că una dintre cele mai mari provocări ale anului 2015 a fost, fără doar şi poate, proiectul de închidere a fostelor gropi de gunoi din judeţul Suceava, la realizarea lucrărilor un aport esenţial având echipa de ingineri din cadrul companiei. Prin aplicarea unor soluţii noi, inovative, SC SUCT SA a reuşit să aducă o economie importantă din bugetul alocat pentru acest proiect. În acest context, după experienţa acumulată pentru optimizarea lucrărilor la acest proiect, SC SUCT SA Suceava are în funcţiune în momentul de faţă un atelier de proiectare propriu, cu toate certificatele necesare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Companiile Loial Impex şi SUCT Suceava, pe primele două locuri în cadrul Galei „Topul Naţional al Firmelor”.
 Vizualizări articol: 6891 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Companiile Loial Impex şi SUCT Suceava, pe primele două locuri în cadrul Galei „Topul Naţional al Firmelor”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei