Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 nov 2016 - Anul XXI, nr. 273 (6386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tentativă de înşelăciune prin metoda „accidentul”

Luni, 21 Noiembrie 2016 (11:55:51)

Un bărbat din municipiul Suceava a sesizat la poliţie duminică, la ora 15.21, faptul că persoane necunoscute au contactat-o telefonic pe sora sa în vârstă de 87 de ani, din aceeaşi localitate, şi, sub pretextul că nepotul ei a fost implicat într-un accident rutier, au încercat să o determine să le remită o sumă de bani.

Cu ocazia verificărilor a rezultat faptul că, în jurul orei 14.30, în timp ce  femeia de 87 de ani se afla singură la domiciliul său, a fost sunată pe telefonul fix de către persoane necunoscute care s-au prezentat ca fiind poliţişti şi medici.

Invocând faptul că nepotul ei ar fi fost implicat într-un accident rutier în urma căruia a suferit traumatisme ce impun un transplant de plămân, iar operaţia costă în jur de 7.000 euro, aceştia au încercat să o determine să le remită  suma de bani.

Întrucât femeia de 87 de ani le-a spus autorilor că ştie despre acest mod de operare infracţional şi a refuzat să continue discuţia, autorii au întrerupt convorbirea telefonică şi nu au mai revenit. Femeia l-a contactat imediat pe nepotul ei şi a realizat că s-a încercat inducerea sa în eroare. 

„În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de Biroul de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Suceava, sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de înşelăciune”, se precizează în comunicatul poliţiei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tentativă de înşelăciune prin metoda „accidentul”.
 Vizualizări articol: 3057 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tentativă de înşelăciune prin metoda „accidentul”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei