Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 sep 2016 - Anul XXI, nr. 218 (6331)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pompierii militari au jurat într-un glas să păstreze ”ca lumina ochilor” Drapelul de Luptă înmânat de dr. Raed Arafat

Duminică, 18 Septembrie 2016 (18:13:22)

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava are, de ieri, Drapel de Luptă, conferit prin decret de preşedintele României, Klaus Iohannis şi înmânat inspectorului şef, gen. Ion Burlui, de către şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), secretarul de stat dr. Raed Arafat.

Ceremonialul militar-religios s-a derulat pe esplanada Casei de Cultură din municipiul Suceava, în prezenţa oficialităţilor şi a unui public numeros. Decretul prezidenţial a fost citit de şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), general de brigadă Ovidiu Vasilică. După ce i-a înmânat Drapelul de Luptă generalului Ion Burlui şi militarii au jurat cu glas puternic să-l păstreze ”ca pe lumina ochilor”, secretarul de stat Arafat a spus că această zi ”va rămâne în memoria unităţii” pentru că drapelul se acordă o singură dată şi reprezintă o recunoaştere a meritelor militarilor din acea unitate. ”Pentru o unitate militară este simbolul existenţei ei. Când se acordă de preşedintele României, este o recunoaştere pentru unitatea respectivă şi se spune că, dacă o unitate pierde drapelul, ea imediat se desfiinţează”, a declarat dr. Raed Arafat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pompierii militari au jurat într-un glas să păstreze ”ca lumina ochilor” Drapelul de Luptă înmânat de dr. Raed Arafat.
 Vizualizări articol: 3770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pompierii militari au jurat într-un glas să păstreze ”ca lumina ochilor” Drapelul de Luptă înmânat de dr. Raed Arafat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei