Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 sep 2016 - Anul XXI, nr. 218 (6331)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Gura primarului adevăr grăieşte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Într-o conferinţă de presă susţinută la mijlocul săptămânii, primarul Ion Lungu a reluat ideea care îl bântuise şi anul trecut, anume aceea de a dota stadionul Areni cu instalaţie de nocturnă, argumentul domniei sale fiind cât se poate de rezonabil: sunt şanse ca echipa noastră să ajungă în fazele superioare ale Cupei României, ceea ce e pe deplin plauzibil, dar şi să ne facem din nou de râs, fiind forţaţi de o eventuală programare pentru televizare a unor partide să le jucăm undeva aiurea, acolo unde există şi instalaţie de nocturnă. Până să detaliem, să vedem însă despre care echipă vorbeşte primarul. Zic asta, fiindcă deşi ea este rebotezată "Foresta", ba a şi preluat culorile echipamentului defunctei, în clasamentele oficiale publicate de presa centrală ea figurează tot ca "Rapid CFR" Suceava, ceea ce mă trimite tot la povestea cu defuncta, care deşi juca în Suceava, rămăsese în actele Federaţiei tot ca Foresta Fălticeni. Nu sunt doar detalii, ci e vorba de acte care trebuie, fără discuţie, puse la punct, dacă chiar vrem ca fotbalul nostru să capete faţa pe care i-o dorim cu toţii. În rest, aşa e: domnul Lungu le zice bine, adică echipa, aşa cum arată în ultimele etape, chiar are faţă de prima ligă, iar aici, dincolo de contribuţia decisivă a antrenorului Popovici, nu se poate să trecem cu vederea importanţa prezenţei în fruntea clubului a domnului Goian, adică a dragului nostru Goe, care dincolo de ştiinţa jocului pare a o avea cu vârf şi îndesat şi pe aceea de manager de club de fotbal. Cât priveşte tabela de marcaj, devenită şi ea o preocupare a primarului, ca să se hotărască şi mai repede, l-aş invita chiar săptămâna viitoare în cabină, să vadă cum, pentru a scrie 0 (zero) trebuie să apeşi pe vreo 8 sau 9 clape, pentru 1 tot aşa, dar într-o cu totul altă ordine! Există un afiş cu codul apăsării clapelor pentru fiecare cifră în parte! Fac pariu că dl Lungu ar râde până cade pe spate, iar inginerul din dânsul va zice că ăl' de a conceput dispozitivul era nebun de legat. În concluzie, da: ne trebuie nocturnă şi tabelă. Înainte de orice ne trebuie însă oamenii cu bani, pentru a nu se repeta istoria Forestei celeilalte. Când se vor arăta, abia atunci vom putea spera şi la prezenţa în liga unde numai dăruirea şi talentul nu sunt destul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gura primarului adevăr grăieşte.
 Vizualizări articol: 2565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Gura primarului adevăr grăieşte4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei