Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 iun 2016 - Anul XXI, nr. 135 (6248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Două gospodării distruse de un puternic incendiu

Vineri, 10 Iunie 2016 (12:36:54)Click aici pentru VIDEO

Pompierii militari de la Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc şi de la Garda de Intervenţie Gura Humorului, sprijiniţi de lucrători de la Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Vatra Moldoviţei, Moldoviţa şi Frumosu, şi de la Ocolul Silvic Tomnatic, au intervenit joi noapte cu opt autospeciale, o motopompă şi o ambulanţă SMURD, în urma unui incendiu izbucnit în satul Paltinu, din comuna Vatra Moldoviţei. Incendiul a fost anunţat la 112 la ora 21.48. La faţa locului s-a deplasat şi Grupa Operativă a Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă, care a preluat comanda intervenţiei.

La sosirea echipajelor, ardeau două case de locuit şi anexele acestora, existând pericolul de propagare la construcţiile învecinate. Flăcările s-au propagat cu rapiditate, de la o construcţie la alta, din cauza materialelor lemnoase din componenţa majorităţii clădirilor afectate.

Incendiul a fost lichidat la ora 5:05.

Primului proprietar i-au ars casa de locuit (P+M) pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, o anexă pe 30 de metri pătraţi, magazia de materiale pe 150 de metri pătraţi, adăpostul de animale şi depozitul de furaje pe 150 de metri pătraţi, bucătăria de vară pe 25 de metri pătraţi, acoperişul garajului pe 60 de metri pătraţi, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică şi altele.

Celui de-al doilea proprietar i-au ars casa de locuit (P+1) pe 150 de metri pătraţi, magazia de lemne pe 150 de metri pătraţi, acoperişul centralei termice pe 30 de metri pătraţi, obiecte de mobilier, bunuri casnice, o motocositoare, un motofierăstrău şi altele.

Flăcările au degradat şi peretele din lemn al unei anexe, care se afla peste drum, la o distanţă de 10-15 metri de locul focarului. A fost afectată o suprafaţă de 30 de metri pătraţi din construcţia ce aparţine unei vecine.

Pe timpul intervenţiei, echipajul pompierilor paramedici SMURD, sprijinit de un echipaj SAJ, a acordat primul ajutor medical pentru două persoane - un bărbat de 30 de ani, care s-a tăiat la un antebraţ în timp ce încerca să-şi ajute consătenii afectaţi de incendiu, şi o tânără de 30 de ani, care a suferit un atac de panică. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de cercetare”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două gospodării distruse de un puternic incendiu.
 Vizualizări articol: 7730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Două gospodării distruse de un puternic incendiu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei