Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 apr 2016 - Anul XXI, nr. 90 (6203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

S-au răsturnat cu maşina poliţiei în timp ce urmăreau un BMW care nu a oprit pentru control

Duminică, 17 Aprilie 2016 (12:37:28)

O patrula din cadrul Secției Rurale Marginea s-a răsturnat cu maşina de serviciu sâmbătă seară, în jurul orei 18.00, în timp ce se afla în urmărirea unui autoturism care nu a respectat semnalele de oprire pe raza comunei Horodnic de Sus. 

Din cercetări s-a stabilit că, aflându-se în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe DN 2E, pe raza comunei Horodnic de Sus, un agent a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism BMW de culoare închisă.

Deoarece conducătorul auto nu a respectat semnalul de oprire, continuându-și deplasarea, ceilalți doi poliţişti, agent-şef adjunct Florin Șuhane, de 31 ani, din Rădăuți, și agent principal Violeta Covaliu, de 27 ani, din comuna Vorona, județul Botoșani, cu reședința în comuna Marginea, au plecat în urmărirea acestuia cu autospeciala Dacia Logan, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. 

După circa 2 km, autoturismul urmărit a virat dreapta pe drumul neclasificat Tecioara (drum parțial betonat), echipajul de poliție urmându-l în încercarea de a-l opri. 

Ajungând într-o porțiune nemodernizată, la trecerea de pe carosabil din beton pe carosabil cu pietriș, autospeciala poliției a intrat în derapaj, a pătruns în șanțul din stânga și s-a răsturnat pe cupolă.

În urma impactului, au rezultat avarii la autospecială, vătămarea corporală ușoară a poliţistului aflat la volan, Florin Șuhane, care a fost ulterior diagnosticat cu excoriație frontală și piramidă nazală, și rănirea agetului principal Violeta Covaliu, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, fiind diagnosticată cu fractură piramidă nazală, urmând a fi efectuate şi alte investigații medicale. 

În cauză se efectuează cercetări în vederea identificării vehiculului urmărit şi a şoferului acestuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au răsturnat cu maşina poliţiei în timp ce urmăreau un BMW care nu a oprit pentru control.
 Vizualizări articol: 6406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
S-au răsturnat cu maşina poliţiei în timp ce urmăreau un BMW care nu a oprit pentru control3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei