Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 apr 2016 - Anul XXI, nr. 90 (6203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un bărbat reţinut după percheziţii domiciliare şi 282 de amenzi date în trei zile de controale ale poliţiei

Duminică, 17 Aprilie 2016 (12:25:34)

Efective sporite de poliţişti de ordine publică, dar şi poliţişti rutieri şi judiciarişti, au desfăşurat, în perioada 14-16 aprilie, acţiuni de control pentru identificarea celor care încalcă legislaţia în domeniu. 

Peste 260 de poliţişti au acţionat la nivelul judeţului, desfăşurând 32 de acţiuni de control.

Au fost aplicate 282 de sancţiuni contravenţionale, din care 36 pentru nereguli de natură economică.

Valoarea sancţiunilor aplicate este de 137.295 lei. De asemenea, au fost confiscate produse din carne şi peşte în valoare de peste 10.000 lei.

Totodată, în cadrul acţiunilor au fost constatate şi 15 infracţiuni şi au fost indisponibilizate bunuri în valoare de 13.544 lei. 

Au fost intensificate şi activităţile investigative în cauzele cu autori necunoscuţi, fiind reţinut şi introdus în arestul IPJ Suceava un bărbat bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni.

Sâmbătă, în baza mandatului de percheziție emis de Judecătoria Rădăuți, echipe de polițiști din cadrul Poliţiei orașului Vicovu de sus au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 34 ani, din localitate, suspect de comiterea unor fapte de natură penală, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri și mijloace de probă, respectiv: un telefon mobil provenit din săvârșirea unui furt comis pe 28 februarie, 140 de pachete de țigări de diferite mărci, sume de bani în lei și valută în valoare de 22.450 lei, un pistol cu bile de cauciuc prevăzut cu încărcător și 5 cartușe cu bile de cauciuc, stații de emise-recepție, telefoane mobile, cartele SIM de Ucraina, două autoturism de teren și diferite înscrisuri.

Întrucât, bărbatul deținea ilegal pistol cu bile de cauciuc ce necesită autorizare, au fost sesizați polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase pentru continuarea cercetărilor.

În urma probatoriului administrat, în cauză s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului de 34 de ani pentru săvârșirea infracţiunilor de „furt calificat și contrabandă”, ce a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava.

Au fost intensificate activităţile de patrulare în trafic pentru identificarea celor care consumă alcool şi conduc vehicule, în special în partea a doua a zilei. În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 00.50, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe DC 46B, pe raza comunei Horodnic de Jos, autoturismul condus de un localnic de 25 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat reţinut după percheziţii domiciliare şi 282 de amenzi date în trei zile de controale ale poliţiei.
 Vizualizări articol: 2499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Un bărbat reţinut după percheziţii domiciliare şi 282 de amenzi date în trei zile de controale ale poliţiei4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei