Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 apr 2016 - Anul XXI, nr. 90 (6203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cercetări finalizate

S-au dotat cu cagule, spray-uri lacrimogene şi bâte de baseball şi au snopit în bătaie doi agenţi de pază

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au finalizat cercetările într-un dosar care viza o bătaie din februarie 2014, în timpul căreia doi agenţi de pază au fost bătuţi gospodăreşte de trei indivizi. Totul a plecat din dorinţa unuia dintre agresori, Cosmin Bujanovschi, de 26 de ani, din Suceviţa, de a se răzbuna pe agenţii firmei de pază cu care anterior au avut o serie de conflicte

„În seara zilei de 08 februarie 2014, în jurul orei 21.00, în executarea unui plan de răzbunare împotriva unor agenţi de pază faţă de care nutrea puternice resentimente din cauza unor conflicte anterioare, inculpatul Bujanovschi Cosmin a recrutat şi mobilizat mai mulţi tineri din anturajul său, i-a dotat cu cagule, spray-uri iritant lacrimogene şi bâte de baseball şi apoi s-a deplasat împreună cu ei la barul <Roma Caffe> din comuna Marginea, judeţul Suceava, unde a generat în mod deliberat un scandal ce a atras intervenţia agenţilor de pază de serviciu, împrejurare în care i-a atacat împreună cu coinculpaţii Hura Marcel-Cristian şi Bujanovschi Silviu-Florentin cu bâte, lovindu-i în diferite regiuni ale corpului pe ambii agenţi de pază, provocându-le leziuni traumatice vindecabile în 82-84 de zile de îngrijiri medicale, respectiv 5-6 zile de îngrijiri medicale, manifestări ce au tulburat ordinea şi liniştea publică în interiorul şi în afara barului <Roma Caffe>”, se arată în comunicatul remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

 

Au fost bătuţi, iar apoi şi-au retras plângerile

Interesant este faptul că deşi au fost bătuţi temeinic, în special bărbatul care a avut nevoie de 84 de zile de îngrijiri medicale, agenţii de pază şi-au retras plângerile penale vizavi de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, înlăturând astfel posibilitatea tragerii la răspundere a celor trei agresori, motiv pentru care procurorul de caz a fost nevoit să dispună soluţia de clasare.

Totuşi, cei trei vor fi judecaţi pentru alte fapte. Cosmin Bujanovschi va răspunde pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, respectiv portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Fratele acestuia, Silviu-Florentin Bujanovschi, este acuzat de comiterea aceloraşi fapte, infracţiuni care i s-au reţinut şi lui Marcel-Cristian Hura.

 

Cu mascaţii peste ei

Locuinţele inculpaţilor au făcut şi obiectul unor percheziţii la scurt timp după incidentul din seara zilei de 8 februarie 2014. Mascaţii poliţiei au bătut şi la uşile unor rude de-ale celor doi fraţi, rude bănuite că au participat la scandalul din barul de la Marginea. În total, au fost puse în aplicare patru autorizaţii de percheziţie domiciliară la locuinţele celor doi şi ale rudelor acestora.

Fraţii Bujanovschi au fost duşi la sediul Poliţiei municipiului Rădăuţi şi audiaţi, iar Cosmin Bujanovschi a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior eliberat.

Oamenii legii au descins ieri şi la gaterul aparţinând familiei Bujanovschi, dar şi la gaterul unui vecin, unde au demarat un control alături de reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au dotat cu cagule, spray-uri lacrimogene şi bâte de baseball şi au snopit în bătaie doi agenţi de pază.
 Vizualizări articol: 4582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
S-au dotat cu cagule, spray-uri lacrimogene şi bâte de baseball şi au snopit în bătaie doi agenţi de pază5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei