Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 apr 2016 - Anul XXI, nr. 90 (6203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Condamnare finală

Fraţii Stan, indivizii care au distrus un bar, au primit ani grei de puşcărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Curtea de Apel Suceava a confirmat ieri pedepsele la care au fost condamnaţi fraţii Stan de către Tribunalul Suceava. Ioan Stan, în vârstă de 37 de ani, şi Neculai Cezar Stan, de 38 de ani, ambii din Dolheşti, au fost condamnaţi la câte 6 ani şi 5 luni de închisoare, în timp ce cel de-al treilea frate, Gheorghe Stan, de 35 de ani, s-a ales cu 6 ani şi 2 luni de închisoare. Cei trei au fost trimişi în judecată pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi loviri sau alte violenţe.

Cei trei fraţi, care se află în arest preventiv de la mijlocul anului trecut, au distrus efectiv un bar şi au snopit în bătaie un bărbat care a scăpat cu viaţă ca prin minune.

Agresiunea s-a petrecut în seara zilei de 5 octombrie 2014, în jurul orei 19.30, între agresori și victimă existând o stare conflictuală mai veche.

Înarmați cu o sabie, o rangă din fier şi o bâtă din lemn, cei trei frați au dat năvală în barul cu pricina, ştiind că în interior se află tânărul pe care voiau să se răzbune.

„Cei trei inculpaţi s-au năpustit la masa la care se afla victima şi au început să îi aplice lovituri puternice cu obiectele pe care le aveau asupra lor în diverse zone vitale ale corpului, în special în zona capului. Potrivit victimei şi martorilor oculari, unul dintre inculpaţi striga <omorâţi-l, omorâţi-l>”. Inculpatul Stan Gheorghe l-a lovit pe tânărul în vârstă de 25 de ani cu sabia peste umărul drept, iar Stan Ioan i-a aplicat mai multe lovituri cu ranga pe care o avea în mână la nivelul picioarelor, dar şi în zona capului”, se arată în rechizitoriul înaintat instanței de judecată.

În urma violențelor din acea seară din barul respectiv, a fost agresat şi un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, prieten cu victima, însă acesta a scăpat cu leziuni uşoare.

Florin Marian, victima agresiunii, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean, unde a fost diagnosticat cu politraumatism cu plăgi contuze multiple epicraniene şi pe membrele inferioare şi superioare bilateral, fracturi multiple craniene, unele cu înfundare şi hematom extradural, fracturi ambele oase antebraţ drept şi fractură incompletă creastă tibială dreapta.

Medicii legişti au opinat că victima necesită în urma leziunilor suferite 70-80 de zile de îngrijiri medicale, iar viaţa i-a fost pusă în pericol.

Patronul barului în care a avut loc tentativa de omor a calculat prejudiciul la 10.000 de lei, sumă ce reprezintă contravaloarea bunurilor distruse de cei trei inculpaţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fraţii Stan, indivizii care au distrus un bar, au primit ani grei de puşcărie.
 Vizualizări articol: 5425 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Fraţii Stan, indivizii care au distrus un bar, au primit ani grei de puşcărie5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(16 apr 2016, 11:34:21
Legea pul... din romania! stiti cine e victima?! e un bolnav mintal care face numai probleme in comuna Dolhesti, agreseaza oameni in varsta se ea de orice ii iasa in cale , si daca reclami la politie, spune ca nu are ce sai faca ca e handicapat si te trimite sal dai in judecata, atunci nu sai dai in cap?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei