Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 apr 2016 - Anul XXI, nr. 90 (6203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reţinut de poliţişti

A ameninţat cu moartea şi a distrus tot ce i-a ieşit în cale după ce s-a îmbătat şi s-a certat cu soţia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 47 de ani din comuna Vatra Moldoviţei a făcut un scandal monstru acasă, după ce s-a îmbătat şi s-a certat cu soţia. Poliţiştii secţiei Rurale Vama au fost anunţaţi despre ce se petrece în casa bărbatului printr-un apel la 112, făcut joi seara, în jurul orei 19,00, chiar de soţia acestuia, în vârstă de 49 de ani. Aceasta i-a anunţat pe poliţişti că soţul ei, Constantin Ciornei, provoacă scandal la locuinţa lor, după ce a consumat alcool. Poliţiştii ajunşi la locuinţa celor doi au reuşit aplanarea conflictului. O oră mai târziu însă, femeia a cerut din nou ajutorul oamenilor legii, anunţând prin telefon că bărbatul distruge lucruri din locuinţă şi ameninţă cu incendierea casei.

Echipa de cercetare care a ajuns din nou la faţa locului a constatat că bărbatul consumase între timp din nou alcool şi din cauza unor neînţelegeri financiare mai vechi, acesta a devenit violent. S-a dus într-o anexă a casei şi a revenit cu un motofierăstrău pe care l-a pornit şi cu care a tăiat câţiva căpriori dintr-o magazie. În momentul în care soţia a încercat să-l tempereze, acesta a ameninţat-o cu moartea şi s-a repezit cu fierăstrăul asupra ei, rănind-o uşor la degetele mâinii stângi. Ulterior, cei doi soţi au intrat împreună în casă, unde au continuat cearta, după care bărbatul a luat dintr-o magazie o canistră cu benzină, pe care a aruncat-o peste fânul depozitat în fânarul din curte, ameninţând că va da foc acestuia. Bărbatul băut şi agresiv nu s-a oprit aici, a luat din nou motofierăstrăul şi a intrat în bucătărie, unde a tăiat canapeaua, două perne şi o plapumă.

Constantin Ciornei a fost încătuşat de poliţişti şi condus la sediul Secţiei de poliţie Vama, incidentul fiind adus la cunoştinţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc. Procurorii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului, care a fost introdus în arestul poliţiei, el fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie, ameninţare, distrugere şi distrugere prin incendiere. După cele 24 de ore petrecute în arestul IPJ Suceava, Constantin Ciornei a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Prejudiciul creat de bărbat se ridică la suma de 3.000 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A ameninţat cu moartea şi a distrus tot ce i-a ieşit în cale după ce s-a îmbătat şi s-a certat cu soţia.
 Vizualizări articol: 3407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A ameninţat cu moartea şi a distrus tot ce i-a ieşit în cale după ce s-a îmbătat şi s-a certat cu soţia5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei