Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 ian 2016 - Anul XXI, nr. 14 (6127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 350 de amenzi date de poliţiştii rutieri în weekend

Marţi, 19 Ianuarie 2016 (11:17:35)
Serviciul Rutier Suceava, împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu, a desfăşurat sâmbătă şi duminică acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ, pe linia depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, a combaterii excesului de viteză şi a sancţionării altor genuri de abateri generatoare de evenimente rutiere grave.Astfel, au fost constatate 8 infracţiuni rutiere, din care 4 pentru alcoolemie și 4 alte cauze, şi au fost aplicate 359 de sancţiuni contravenționale în valoare de 123.402 lei, din care 188 pentru încălcarea regimului legal de viteză.Au mai fost reţinute 29 de permise de conducere, din care: 12 pentru viteză, 9 pentru alcoolemie, 8 pentru alte cauze şi 10 certificate de înmatriculare retrase.În cadrul acţiunii au fost testaţi cu aparatul etilotest 257 de conducători auto.Un bărbat de 38 de ani, din comuna Şaru Dornei, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DC 82 Sărişor din comuna Şaru Dornei, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un tânăr de 23 de ani, din orașul Dolhasca, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DJ 208, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cei doi şoferi s-au ales cu dosar penal.Un tânăr de 24 de ani, din comuna Putna, a fost depistat și înregistrat în timp ce conducea un autoturism pe str. Ştefan cel Mare din oraşul Vicovu de Sus cu viteza de 117 km/h în localitate. I s-a suspendat permisul de conducere pentru 90 zile.Un bărbat de 29 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe str. Oborului din localitate, având numerele de circulaţie provizorii ale mașinii expirate din data de 10 ianuarie 2016. Şi acestuia i s-a întocmit dosar penal.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 350 de amenzi date de poliţiştii rutieri în weekend.
 Vizualizări articol: 1416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 350 de amenzi date de poliţiştii rutieri în weekend0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocinei Un deliciu bucovinean precum tocineii nu este greu de pregătit, dar va satisface gustul oricui este amator, deopotrivă, de cartofi și de ceva numai bun de ronțăit. Pot fi o gustare rustică oferită unor musafiri ”picați” pe neșteptate, un... Citeşte