Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 ian 2016 - Anul XXI, nr. 14 (6127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ronnie în recital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mă îndoiesc că printre cititorii acestei rubrici se mai află mulţi care să nu-mi cunoască fixaţiile: Real Madrid, Ronaldo, Ibrahimovici, Federer, Hamilton. Printre ele, în nici un caz la urmă, se afla şi numitul Ronnie O'Sullivan, cel mai spectaculos dintre toate numele enumerate, atât prin prestaţiile din timpul competiţiilor, cât şi prin declaraţiile sale ori biografia cu adevărat senzaţională. Din păcate pentru el, dar mai ales pentru dv, cei care nu aveţi răbdarea de a vă aşeza pentru câteva ore în faţa ecranului, spre a urmări măcar o partidă de snooker, dacă nu un întreg turneu, snooker-ul nu este un sport extrem de popular şi în România, din motive lesne de dedus, dar greu de expus în scris, întrucât mi-aş face mulţi duşmani. În regulă. Aşadar, pe Ronnie nu prea am/avem prilejul de a-l urmări foarte des, întrucât, între 2 - 3 turnee pe an (cât a jucat în ultimii ani) el se îndeletniceşte cu... alergatul! Uite-aşa, de plăcere. Şi ca terapie. Nici aici nu detaliez, dar vă recomand cartea lui, apărută de curând, intitulată "În fugă". Această fugă pare să-l obsedeze şi în timpul turneelor, unde realizează o medie de timp a loviturilor pe undeva între 15 şi 17 secunde. Iar asta, timp de câteva ore, cât durează un meci. Prin comparaţie, cei mai rapizi dintre ceilalţi, scot o medie în jurul a 24 de secunde, dar majoritatea peste jumătate de minut. Acum, în Masters-ul încheiat alaltăieri, unde Ronnie s-a dus după ce nu mai jucase de la Campionatul Mondial din aprilie 2015, după ce l-a executat cu 6 - 3 pe Mark Selby (care îi "furase" titlul în 2014), l-a bătut şi pe actualul campion mondial, Stuart Bingham, cu 6 - 5, iar în finală a mai făcut o nefăcută: a fost condus cu 1 - 0 de outsider-ul Barry Hawkins. A urmat o serie de ...10 (zece!) frame-uri consecutive, scorul final fiind deci de 10 - 1! Fără precedent într-o finală de masters, fără termen de comparaţie ca joc. Cele 200 000 de lire sterline câştigate înseamnă mai nimic în comparaţie cu salariile fotbaliştilor de oriunde în lume. De aceşti bani, însă, Ronnie oferă tot atâta bucurie spectatorului cât, să zicem, celebrul gol al lui Ibra din meciul cu Anglia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ronnie în recital.
 Vizualizări articol: 1879 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Ronnie în recital3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocinei Un deliciu bucovinean precum tocineii nu este greu de pregătit, dar va satisface gustul oricui este amator, deopotrivă, de cartofi și de ceva numai bun de ronțăit. Pot fi o gustare rustică oferită unor musafiri ”picați” pe neșteptate, un... Citeşte