Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 ian 2016 - Anul XXI, nr. 14 (6127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Municipiul Câmpulung Moldovenesc rămâne în continuare fără gaz metan

Miercuri, 20 Ianuarie 2016 (09:12:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipiul Câmpulung Moldovenesc este în continuare nealimentat cu gaz metan, mii de persoane fiind nevoite să îndure în continuare frigul.Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, ne-a declarat azi dimineaţă că avaria de pe magistrala de gaz metan nu a fost încă remediată. Mihăiţă Negură a spus că echipele Transgaz au identificat tronsonul de conductă care ar putea fi blocat de un dop de gheaţă, urmând ca în zona să fie trimise utilaje suplimentare pentru remedierea problemei. „Se pare că problemele sunt în zona în care conducta trece pe sub pârâul Izvorul Alb. Cei de la Transgaz lucrează acum pentru a sparge acel dop de gheaţă şi au spus că vor aduce utilaje mai performante. Dacă nu reuşesc, o altă variantă ar fi să construiască o supratraversare, peste pârâul Izvorul Alb", a explicat Negură.El a adăugat că în cursul zilei de astăzi vor fi suspendate doar cursurile de la Colegiul Silvic Bucovina, în timp ce pentru o altă şcoală care nu au are alternative de încălzire s-a luat decizia mutării elevilor într-o altă unitate de învăţământ. Astfel, cei 485 de elevi de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 vor începe cursurile de la ora 13:00, la Liceul Industrial de Construcţii din municipiu. Mihăiţă Negură a precizat că celelalte unităţi şcolare au centrale termice pe combustibil lichid uşor sau pe lemne, astfel încât cursurile se desfăşoară normal.El a amintit că la Spitalul de Psihiatrie mai sunt internaţi 17 pacienţi, pentru care au fost asigurate surse de încălzire, ieri fiind externaţi alţi 28 de pacienţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Municipiul Câmpulung Moldovenesc rămâne în continuare fără gaz metan.
 Vizualizări articol: 1430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Municipiul Câmpulung Moldovenesc rămâne în continuare fără gaz metan1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocinei Un deliciu bucovinean precum tocineii nu este greu de pregătit, dar va satisface gustul oricui este amator, deopotrivă, de cartofi și de ceva numai bun de ronțăit. Pot fi o gustare rustică oferită unor musafiri ”picați” pe neșteptate, un... Citeşte