Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 ian 2016 - Anul XXI, nr. 14 (6127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agresiune

Bătaie în şapte, cu un luptător de MMA şi cu agenţi de pază, într-un restaurant din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un scandal de proporţii, care a degenerat într-o bătaie în toată regula, în care au fost implicaţi şapte bărbaţi, a izbucnit duminică dimineaţă într-un restaurant din centrul Sucevei. La faţa locului au intervenit „mascaţii” de la Detaşamentul de Intervenţie Rapidă al Jandarmeriei. Bătaia a început în local şi a continuat afară, unde au intervenit şi jandarmii. Martorii oculari au relatat că intervenţia jandarmilor a fost în forţă, imobilizarea agresorilor nefiind deloc o misiune uşoară. Din ancheta preliminară a jandarmilor rezultă că grupul agresorilor a fost format din patru bărbaţi, trei din Suceava şi unul din Rădăuţi, în timp ce victime au fost agenţii unei firme de pază, toţi din Suceava, care luau masa în respectivul local.

În grupul agresor s-a aflat şi un anume Răzvan Ciurariu, în vârstă de 26 de ani, din Rădăuţi, care practică lupte MMA.

 

Ce au constatat jandarmii

Apelul prin care s-a solicitat sprijin din partea jandarmilor s-a înregistrat în jurul orei 5.00. La acea oră, în localul de pe strada Vasile Bumbac se aflau în jur de zece persoane.

„La faţa locului,  jandarmii au constatat că şapte bărbaţi se manifestau agresiv şi se îmbrânceau, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică în zonă şi inducând o stare de panică şi teamă celor aflaţi în restaurant”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.   

Jandarmii au constatat ulterior că patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 40 de ani, au ameninţat şi apoi au lovit cu pumnii şi cu picioarele trei bărbaţi, doi în vârstă de 47 de ani şi unul de 46 de ani. Aceştia din urmă erau agenţi ai unei firme de pază, care la acea oră serveau masa în local. Bătaia ar fi izbucnit pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, deşi este cert că cei şapte se cunoşteau între ei.

 

Două persoane au necesitat îngrijiri medicale. Cercetări pentru trei posibile infracţiuni

În urma bătăii, la Spitalul Judeţean Suceava au ajuns doi dintre bărbaţii implicaţi în agresiune, câte unul din fiecare tabără. Leziuni mai serioase a suferit un anume Adrian M.,  care a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-facial cu pierdere de cunoştinţă, plăgi escoriate la nivelul feţei şi hemitoracelui stâng, fără a rămâne internat.

„În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de loviri şi alte violenţe, distrugere şi  tulburarea ordinii şi liniştii publice. Dosarul cu actele de sesizare şi cele patru persoane au fost predate Poliţiei Municipiului Suceava, pentru continuarea cercetărilor”, au precizat oficialii Jandarmeriei Suceava.

 

Victimele nu au depus încă plângeri

În grupul celor patru agresori au fost identificaţi, pe lângă rădăuţeanul Răzvan Ciurariu, Ruben şi Andrei Iftime, în vârstă de 31 şi 27 de ani, şi Ştefan Ungureanu, în vârstă de 39 de ani, toţi din municipiului Suceava. Pe parcursul anchetei urmează să se stabilească gradul de participaţie a fiecăruia la agresiune. Cei patru petrecuseră într-un club din Suceava, sărbătorind ziua unui prieten, şi veniseră la restaurant pentru a servi masa.

În interiorul localului nu au fost constatate urme de răvăşire sau distrugere.  Parte din altercaţie a fost înregistrată de camerele de supraveghere video ale localului, fiind analizate de poliţiştii care au preluat ancheta, de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava.

Până ieri, nici una din persoanele implicate în scandal nu a depus plângere penală. Este posibil însă ca părţile vătămate să depună plângeri după ce îşi vor scoate certificate medico-legale. În cazul în care nimeni nu va depune plângere, cauza se va soluţiona cel mai probabil cu aplicarea unor amenzi.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie în şapte, cu un luptător de MMA şi cu agenţi de pază, într-un restaurant din Suceava.
 Vizualizări articol: 26970 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.73/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 15 voturi
Bătaie în şapte, cu un luptător de MMA şi cu agenţi de pază, într-un restaurant din Suceava2.7515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(19 ian 2016, 11:24:33
toti pulifricii mai nou sunt luptatori de MMA si se umfla-n pene
1.1  RE: Comentariu trimis de
(19 ian 2016, 13:00:56
Sau toate ciorile ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocinei Un deliciu bucovinean precum tocineii nu este greu de pregătit, dar va satisface gustul oricui este amator, deopotrivă, de cartofi și de ceva numai bun de ronțăit. Pot fi o gustare rustică oferită unor musafiri ”picați” pe neșteptate, un... Citeşte