Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 sep 2015 - Anul XX, nr. 212 (6024)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Transport de ţigări de contrabandă spre Londra, cu autocarul, interceptat de poliţişti

Duminică, 13 Septembrie 2015 (13:25:45)
Vineri, în jurul orei 08.00, în urma unei acţiuni documentate cu sprijinul mai multor poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului şi Poliţiei Municipiului Rădăuţi, s-au obţinut informaţii cu privire la un transport de ţigarete de contrabandă din municipiul Rădăuţi către Londra (Marea Britanie) cu un autocar de transport persoane. S-a procedat la instituirea unui filtru la intrarea în oraşul Gura Humorului, iar în jurul orei 08.14, agenţii de poliţie rutieră, aflaţi pe bulevardul Bucovina, au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire al unui autocar cu remorca ataşată. A fost identificat şi legitimat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 53 ani, din oraşul Vicovu de Sus, administratorul firmei deţinătoare a autobuzului şi remorcii sus menţionate, autobuz care transporta pasageri pe relaţia Rădăuţi-Londra.La solicitarea poliţiştilor, s-a efectuat controlul pasagerilor şi al bagajelor. Şoferul a deschis remorca, fiind verificate amănunţit toate bagajele, constatându-se faptul că în cinci geamantane se află mai multe pachete cu ţigarete de provenienţă extra-comunitară.La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă formată din poliţişti de la IPJ Suceava – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, stabilind că în cele cinci geamantane se află cantitatea totală de 2.986 pachete ţigări (59.720 bucăţi ţigarete), în valoare de 30.000 lei, având aplicate timbre fiscale de provenienţă extra comunitară.Cercetările sunt continuate de poliţiştii sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând a se dispune procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Transport de ţigări de contrabandă spre Londra, cu autocarul, interceptat de poliţişti.
 Vizualizări articol: 5285 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Transport de ţigări de contrabandă spre Londra, cu autocarul, interceptat de poliţişti1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei