Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 sep 2015 - Anul XX, nr. 212 (6024)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal pe o stradă din Vatra Dornei din cauza unui furt petrecut într-un club

Duminică, 13 Septembrie 2015 (13:21:02)
Un echipaj de jandarmerie a observat sâmbătă, în jurul orei 03.00, o femeie care s-a apropiat în fugă de un grup de mai multe persoane aflat pe strada Republicii din municipiul Vatra Dornei, strigând la acestea să îi restituie telefonul furat.Jandarmii au intervenit pentru detensionarea situației. Femeia în cauză, în vârstă de 20 de ani, din Vatra Dornei, le-a relatat jandarmilor că, în timp ce se afla într-un club din localitate, o persoană i-a sustras din geantă suma de 328 lei și un telefon mobil în valoare de aproximativ 800 lei. Totodată, a indicat faptul bunurile i-au fost sustrase de una din persoanele din grupul respectiv, deoarece și acestea și-au petrecut seara în club.În urma discuțiilor contradictorii cu celelalte persoane și pe fondul unor probleme medicale anterioare, femeia a suferit un atac de panică, fiind necesare intervenția unui echipaj de Ambulanță și transportarea acesteia către Spitalul Municipal Vatra Dornei în vederea acordării îngrijirilor medicale.În cadrul verificărilor, un tânăr din grup a recunoscut sustragerea bunurilor. B.A., de 18 ani, din municipiul Vatra Dornei, a relatat faptul că în seara respectivă, în timp ce petrecea în club, a observat că tânăra se ridică de la masă și se îndreaptă spre ringul de dans, lăsându-și poșeta nesupravegheată. B.A. s-a apropiat de masă și a sustras din poșetă un telefon mobil și suma de 328 lei. Imediat a părăsit clubul și a ascuns telefonul în pasajul subteran din apropierea gării din centrul localității și a îngropat banii într-un ghiveci de flori de pe domeniul public, cu intenția de a reveni și de a recupera bunurile ulterior.Jandarmii au restituit femeii bunurile sustrase și l-au predat pe B.A. Poliției Municipiului Vatra Dornei în vederea continuării cercetărilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal pe o stradă din Vatra Dornei din cauza unui furt petrecut într-un club.
 Vizualizări articol: 1701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scandal pe o stradă din Vatra Dornei din cauza unui furt petrecut într-un club0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei