Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 sep 2015 - Anul XX, nr. 212 (6024)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din lac în puţ

A vrut să-şi scape fiul de un dosar penal şi au ajuns împreună după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie din Câmpulung Moldovenesc a ajuns în arestul Poliţiei împreună cu fiul ei, în vârstă de 28 de ani, pe care a încercat să-l ajute să scape de un dosar penal. După ce au stat 24 de ore în arest preventiv, Ioan Liviu Fuior şi mama sa, Valentina Fuior, au avut drumuri diferite: ea acasă, el în continuare după gratii.

Totul a plecat de la un incident care s-a petrecut în dimineaţa zilei de 30 august 2015, când Ioan Liviu Fuior a provocat un accident de circulaţie. Evenimentul rutier s-a petrecut pe Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc şi s-a datorat vitezei şi neatenţiei. Mai exact, tânărul de 28 de ani a lovit un Land Rover înmatriculat în Republica Moldova, iar din impact maşina pe care o conducea, marca Mercedes, a fost aruncată într-un stâlp al reţelei electrice şi într-un autoturism marca VW Golf staţionat. O femeie care se afla în Land Rover a fost rănită, iar şoferul vinovat a fugit de la faţa locului.

Pentru a-şi scăpa fiul de dosar penal, Valentina Fuior a luat legătura cu martorii oculari ai accidentului de circulaţie şi a încercat să-i determine, prin oferirea de bani, să dea declaraţii mincinoase în faţa organelor de cercetare penală.

„De  asemenea, a declarat în scris în faţa organelor de poliţie că ea a produs accidentul şi că a condus autoturismul implicat în accident, a semnat declaraţia de consimţământ prelevare mostre biologice alcoolemie, încercând să ducă în eroare organele de cercetare penală, pentru a-l scăpa de răspundere penală pe fiul ei, pentru părăsirea locului accidentului”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

Procurorii au început urmărirea penală împotriva lui Ioan Liviu Fuior pentru săvârşirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea ori ştergerea urmelor acestuia. De altfel, tânărul a primit ieri şi mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile. În schimb, mama sa, Valentina Fuior, este cercetată sub control judiciar, măsură luată de procurorul de caz pentru următoarele 60 de zile. Femeia este cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de influenţarea declaraţiilor şi inducerea în eroare a organelor judiciare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A vrut să-şi scape fiul de un dosar penal şi au ajuns împreună după gratii.
 Vizualizări articol: 3246 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A vrut să-şi scape fiul de un dosar penal şi au ajuns împreună după gratii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(12 sep 2015, 23:30:44
Rusinos pentru mama, modul in care a actionat reflectand felul in care si/a educat odrasla dar mai rusinos pentru ordasla, ca a acceptat sa fie scos de mamicuta lui
din beleaua in care s/a bagat ca un imbecil.Halal pentru tinerii din ziua de azi care nici nu au curajul sa-si asume responsabilitatea pentru ceea ce fac, imaginandu/si ca sunt smecheri,ei fiind de fapt fraieri in toata regula!!!!!!!!!!!!!!! trist este ca sunt foarte multe cazuri de acest gen.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei