Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 mai 2015 - Anul XX, nr. 107 (5919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 500 de amenzi în două zile de controale în trafic

Marţi, 12 Mai 2015 (11:03:30)
În perioada 9-10 mai, Serviciul Rutier şi formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat acţiuni pe raza județului, pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare, precum și pentru identificarea conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice. În cadrul acţiunii au fost constatate 13 infracţiuni, din care 7 pentru alcoolemie, fiind aplicate 510 sancţiuni contravenționale, în valoare de 130.258 lei, din care 276 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Poliţiştii au reţinut 22 de permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.Au fost testaţi cu aparatul etilotest 307conducători auto.Un bărbat de 41 ani, din județul Ilfov, a fost depistat sâmbătă de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, în comuna Ilişeşti, cu viteza de 107 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.Duminică, un bărbat de 52 ani, din municipiul Rădăuţi, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, în localitatea Şcheia, cu viteza de 103 km/h. Şi el a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.Un tânăr de 24 ani, din municipiul Suceava, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea o maşină pe str. Ana Ipătescu din localitatea de domiciliu, având o alcoolemie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 500 de amenzi în două zile de controale în trafic.
 Vizualizări articol: 1348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 500 de amenzi în două zile de controale în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei