Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 mai 2015 - Anul XX, nr. 107 (5919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sute de copii la Concursul judeţean „Tezaur Folcloric Bucovinean”

Marţi, 12 Mai 2015 (11:22:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Peste 500 de copii au participat la sfârşitul săptămânii trecute la Concursul judeţean de folclor „Tezaur Folcloric Bucovinean”, eveniment găzduit de Iulius Mall. Etajul mallului a fost animat de tineri talentaţi, îmbrăcaţi în costume populare, care s-au remarcat prin talent şi atitudine. Micii artişti şi-au demonstra pasiunea pentru a duce mai departe folclorul din Bucovina, oferind publicului momente de joc şi cântec popular. La această manifestare, după cum ne-au spus reprezentanţii Palatului Copiilor Suceava, au participat peste 500 de copii, cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani, însoţiţi de 31 de profesori coordonatori, din 26 de localități din județul Suceava, 38 de solişti vocali, 12 grupuri vocale, instrumentale şi vocal instrumentale, 11 formații de dansatori, opt solişti instrumentiști şi patru ansambluri folclorice. S-au remarcat în mod deosebit formaţia de alămuri de la Clubul Copiilor din Câmpulung Moldovenesc, Ansamblul „Ciobănaşul” de la Clubul Copiilor Rădăuţi, Ansamblul folcloric „Balada Dornelor” de la Clubul Copiilor Vatra Dornei, Bianca Ursu (solist vocal) de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Gura Humorului, Cătălina Rotaru (solist vocal) de la Clubul Copiilor din Gura Humorului, Florina Cîmpan şi Bianca Ignat (solişti vocali) de la Clubul Copiilor Fălticeni, Grupul vocal „Balada” de la Clubul Copiilor Fălticeni, Formaţia de dansuri de la Şcoala „M. Sadoveanu” Fălticeni, Ana Maria Ciornei (solist vocal) de la Palatul Copiilor Suceava, Andrada Antoneac şi Darius Popovici de la Palatul Copiilor Suceava. Concursul a fost organizat de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava, Palatul Copiilor Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall. Sâmbătă, 9 mai, a avut loc, la Palatul Copiilor Suceava, faza judeţeană a Concursului Naţional de Informatică pentru Palatul şi Cluburile Copiilor. Competiţia a cuprins mai multe secţiuni: programare, clasele II – VIII, MS WORD, clasele I – IV, MS Power Point, clasele IV-VIII, MS EXCEL, clasele V-VIII, Re-creaţie, clasele II-V. La concurs s-au înscris o sută de elevi de la cluburile copiilor din judeţul Suceava şi Palatul Copiilor Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de copii la Concursul judeţean „Tezaur Folcloric Bucovinean”.
 Vizualizări articol: 1802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sute de copii la Concursul judeţean „Tezaur Folcloric Bucovinean”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei