Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 mai 2015 - Anul XX, nr. 107 (5919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Suceava

Scandal în spital, aproape de miezul nopții, după moartea unui copil de 12 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei indivizi au provocat scandal în incinta Spitalului Județean Suceava, în noaptea de duminică spre luni, după ce o rudă de-a lor, un copil în vârstă de 12 ani, a decedat în incinta unității medicale.

Scandalul a fost anunțat la 112, aproape de miezul nopţii, când personalul de gardă a cerut ajutorul poliţiei.

La faţa locului au fost găsiți trei tineri din Mironu, comuna Valea Moldovei, Vasile M. (26 de ani), Nicolae C. (29 de ani) şi Petrică C. (28 de ani), care au provocat scandal pe holul de la parterul spitalului şi au lovit cu picioarele ușa liftului.

Tinerii cu pricina încercau să ajungă la etajul III, deși personalul medical le-a spus că nu au voie să meargă la secţia la care a fost internat cu o zi în urmă copilul de 12 ani, care ulterior a decedat.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava au arătat ieri că pacientul în vârstă de 12 ani avea o tumoră cerebrală, operată în 2013, dar care a recidivat, şi a fost adus în comă la unitatea medicală în data de 9 mai a.c., la ora 14.20. Minorul a decedat în seara zilei de 10 mai, în jurul orei 23.50.

Conform legislației medicale, au explicat cei de la spital, în cazul pacienților decedați, corpul neînsuflețit rămâne timp de două ore acolo unde s-a produs decesul şi abia ulterior poate fi dus la morgă.

În cazul copilului din Mironu, decesul s-a produs în secţia Anestezie şi Terapie Intensivă. După ce a murit, mai mulți membri ai familiei au încercat să forțeze ușa secției pentru a ajunge la el și au agresat verbal personalul medical.

Cei trei tineri identificaţi de poliţişti au fost sancţionaţi contravenţional pentru provocare de scandal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal în spital, aproape de miezul nopții, după moartea unui copil de 12 ani.
 Vizualizări articol: 5584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Scandal în spital, aproape de miezul nopții, după moartea unui copil de 12 ani5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Au provocat scandal .. trimis de
(13 mai 2015, 11:46:43
dobitoci de medici ....si politisti ...adica moare un copil de 12 ani si nu l pot plange cei dragi la capatai ptr ca asa prevede legea ? dobitoace ..asta au ajuns medicii din tara si se mai plang ca nu s platiti....
si i mai si amendeaza pe tineri ....nu se putea rezolva normal cu calm din partea cadrelor medicale caci nu lor le a murit copilul !!!
mi amintesc cum a fost tratat sotul meu cand l am dus in coma cerebrala la spitalul din Suceava ....infirmiera ..o criminala nu o infirmiera ..ii lovea mainile cazute pe langa targa de usile liftului ca la un animal ...am vrut sa merg cu el ..nu se poate !!! nu i legal ..dar era legal sa nu i asigure bratele ? Atunci am facut scandal si am tipat cat am putut ..sa merg cu el..ce ai cucoana mi a zis animala ...nu vezi ca el nu simte !!! ati pomenit asa ceva ? ca mi venea sa i dau cu ceva in cap !! nu tipa ca d na doctor doarme !!! deci dr de garda ..culmea ca tot Gratiela se numea ...dormea si nu trebuia trezita !!!!
sunt ANIMALE ..nu doctori !! si condamn cu desavarsire tratamentul lor si al politiei ptr ca stiu ce se intampla in spitalele din SUceava ...Clujul nici nu se compara !!!
2.   Comentariu trimis de
(13 mai 2015, 11:54:16
am spus ca se numea tot Gratiela de la Urgente Suceava ..ptr a se sesiza ...atat mi amintesc ...toti ar trebui sa semnalam evenimentele acestea ..poate i determinam sa si schimbe atitudinea ..Sotul meu se inneca , eu am apucat la Dornesti sa i introduc in gura degetele ..a venit salvarea si n avea o branula ..nimic ..asa am mers
pana la Suceava ..degetele mi erau vinete ...am rugat sa mi dea ceva la internare ...asistentele n aveau dar erau preocupate cum s o trezeasca pe d na doctor ...era u bolnav de cancer la urma urmei ..se merita trezita ? !! cereau scrisoare medicala ...diagnostic si eu nu puteam sa scot din poseta nimic ptr ca degetele mi erau in gura sotului !!!
Astia s oameni ? medici ? lasi viata ta in mana unor nemernici ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei