Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 apr 2015 - Anul XX, nr. 93 (5905)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Percheziţii într-un dosar penal de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 3.000.000 de lei

Vineri, 24 Aprilie 2015 (11:04:36)
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sprijiniţi de luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava, desfăşoară vineri dimineaţă o acţiune de amploare pentru destructurarea unui grup infracţional specializat în săvârşirea de infracţiuni economice în domeniul comerţului intern şi achiziţiei intracomunitare de legume şi fructe. Sunt efectuate percheziţii domiciliare şi verificări la mai multe persoane fizice şi juridice de pe raza judeţului Suceava, dar şi din municipiul Bucureşti. Activităţile investigative şi de cercetare penală sunt desfăşurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, percheziţiile fiind efectuate în baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Suceava. Sunt vizate mai multe persoane fizice şi juridice care, în perioada 2012-2015, au dezvoltat un mecanism infracţional de eludare a plăţii impozitelor şi taxelor pe profitul realizat, precum şi de realizare de operaţiuni ilicite privind deducerile de TVA. Prejudiciul în dosarul penal vizând fapte de evaziune fiscală şi alte fapte asociate infracţionalităţii economice se ridică la peste 3.000.000 lei (30 de miliarde de lei vechi).
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziţii într-un dosar penal de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 3.000.000 de lei.
 Vizualizări articol: 3407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Percheziţii într-un dosar penal de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 3.000.000 de lei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Șalăul meu Curăță șalăul, crestează-l în mai multe locuri, tăvălește-l în făină, apoi așaza-l într-o tavă sau într-o cratiță și toarnă peste el zeamă de lămâie, sare piper si pătrunjel tocat.Într-o cratiță pui una sau două... Citeşte