Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 apr 2015 - Anul XX, nr. 93 (5905)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Favoriţii La Monf şi Gillou

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Meciul vedetă al zilei de miercuri, la turneul de tenis BRD Trophy, a fost cel dintre croaţii Karlovic şi Coric. Aşa cum anticipam aici, Karlovic l-a ţinut în frâu cu serviciul pe mai tânărul său compatriot, dar a durat ceva până s-a încălzit la propriu, căci frigul bucureştean era unul demn de toamnă-iarnă. Coric a jucat corect şi foarte serios, lucru de apreciat la vârsta sa, strecurându-se în primul set, dar după ce Karlovic a început să apese pe serviciu nu s-a mai putut apropia de vreo minge de break. Astfel că, fapt banal, lunganul Karlovic a aşteptat calm ca adversarului să-i tremure puţin mâna la serviciu. Ceea ce s-a şi întâmplat, câte o dată în seturile următoare. Privind meciurile ca spectator, de la câţiva metri, am observat unele lucruri de care nu le remarcasem la televizor. De exemplu, Karlovic, ca şi Monica Niculescu, loveşte doar slice (tăiat) pe o parte, numai că la el e vorba de rever, cu excepţia cazurilor în care mingea îi vine pe demi-voleu (când trebuie s-o lovească din drop). Sau: Iujnîi nu cere niciodată două mingi la serviciu! Probabil percepe ca incomodă mingea a doua, care se ţine în buzunar, aşa că preferă să renunţe la ea, solicitând-o copiilor de mingi doar după ce greşeşte primul serviciu. Pentru că veni vorba de învingătorul lui Copil, acesta a fost expediat la rândul lui, tot ca un copil, cu un dublu 6-1, de Gael Monfis. De fapt, joi a fost prima zi în care au coborât pe zgură primii doi favoriţi, după Monfils venind rândul lui Gilles Simon, meciul acestuia cu Janko Tipsarevic fiind cel mai frumos de până acum din turneu. Spectacolul a fost de altă factură, cu duleuri prelungite şi dure între doi jucători de fundul terenului. A trecut Simon, dar după multe game-uri maraton, la un moment dat Tipsarevic acuzând crampe.

Dar tenis pe zgură se mai joacă şi în alte părţi prin Europa... La Barcelona, Nadal este învins iarăşi de Fognini (!), de data asta în optimi, în timp ce, la Stuttgart, Simona Halep reuşeşte o primă victorie a carierei în faţa Muguruzei, după o încleştare fantastică, în care ambele jucătoare au fost de câteva ori aproape de nivelul maxim în acelaşi timp!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Favoriţii La Monf şi Gillou.
 Vizualizări articol: 2069 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Favoriţii La Monf şi Gillou5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Șalăul meu Curăță șalăul, crestează-l în mai multe locuri, tăvălește-l în făină, apoi așaza-l într-o tavă sau într-o cratiță și toarnă peste el zeamă de lămâie, sare piper si pătrunjel tocat.Într-o cratiță pui una sau două... Citeşte