Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 apr 2015 - Anul XX, nr. 89 (5901)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tânăr bătut pe o stradă din Suceava, duminică dimineaţă

Luni, 20 Aprilie 2015 (12:58:37)
Spitalul Judeţean Suceava a sesizat poliția despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat duminică dimineaţă un tânăr de 22 de ani, din municipiul Suceava, victima unei agresiuni.Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică tânărul a fost într-un local din municipiul Suceava unde a consumat băuturi alcoolice, iar în jurul orei 06.00 a plecat spre domiciliu. Pe drum, el a fost acostat şi agresat de un grup de tineri necunoscuţi. În urma agresiunii, victima s-a deplasat la spital, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transferat la un spital din județul Iaşi, pentru investigații de specialitate, fără ca viața să-i fie pusă în pericol.„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea agresorilor”, se precizează în comunicatul poliţiei.Un caz asemănător s-a petrecut la Buneşti, la spital ajungând un tânăr de 20 de ani, din comuna Vultureşti, victima unei agresiuni. Polițiștii au stabilit faptul că victima s-a deplasat sâmbătă, împreună cu mai mulţi prieteni, la o discotecă din comuna Buneşti, iar la final, în jurul orei 03.30, în timp ce se afla pe DC 1 împreună cu patru prieteni și aştepta un autoturism care să-i ducă acasă, a fost agresat de un bărbat care a coborât dintr-o mașină.În urma investigațiilor efectuate de polițiști, autorul a fost identificat ca fiind un bărbat de 27 de ani, din comuna Bunești.Şi în acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr bătut pe o stradă din Suceava, duminică dimineaţă.
 Vizualizări articol: 3448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Tânăr bătut pe o stradă din Suceava, duminică dimineaţă3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei