Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 feb 2015 - Anul XX, nr. 39 (5851)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primăria Suceava ia un credit pentru amenajarea zonei de agrement Tătăraşi

Miercuri, 18 Februarie 2015 (12:55:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Prima licitaţie din acest an a Primăriei Suceava a fost cea de angajare a unui credit de 10 milioane de lei pentru amenajarea zonei de agrement Tătăraşi. În cadrul acesteia au fost depuse trei oferte, de către Unicredit Ţiriac Bank, Banca de Import-Export a României şi CEC Bank.„Toate cele trei oferte sunt eligibile, la o analiză sumară, dar urmează ca în aproximativ 10 zile comisia să stabilească care este oferta câştigătoare”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.Accesarea acestui credit va ridica gradul de îndatorare al municipiului Suceava de la 14% la 15%.„Sper să avem cât mai repede un câştigător, să putem demara şi realiza anul acesta cât mai mult din acest proiect aşteptat de suceveni”, a spus Lungu.Noua zonă de agrement a Sucevei urmează să fie amenajată pe o suprafaţă de 3 hectare de teren, care cuprinde şi două iazuri, la baza dealului Tătăraşi, în spatele Uzinei electrice.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava ia un credit pentru amenajarea zonei de agrement Tătăraşi.
 Vizualizări articol: 1345 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Primăria Suceava ia un credit pentru amenajarea zonei de agrement Tătăraşi3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Domn Primar trimis de
(18 feb 2015, 15:45:28
'da zona de agrement Itcani pe cand o asfaltati si zonele de plimbare dintre blocuri,din centru pana-n Obcine si Zamca la Policlinica? ai vazut cum arata trotuarul langa Primarie,la chioscul de flori al coanei preotese sau in fata Prefecturii?dar la Autogara si pe Petru Rares...la ce dracu' va trebuie voua tichie de margaritar?pun pariu ca stiu de pe acum cine va castiga licitatia? ati intrebat populatia daca e de acord sa plateasca dobanzi bancare pentru o asa zisa zona de agrement?dumneata iei spaga,pleci acasa la anul si sucevenii platesc cca 10 ani inca prostiile si megalomaniile de Prelipca ale preaiubitului si foarte hotului Lungu...fie primit maistre.
2.   Loc de agrement... trimis de
(19 feb 2015, 06:54:42
Nea Ionica,abia asteptam sa te vedem la locul de agrement ce ti se cuvine,de la Botosani,cu dusuri comune si wc in camera...!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Papanași cu brânză și smântână Am intrat deja în Săptămâna Albă, cea în care, după tradiție, creștinii ortodocși nu consumă carne, dar pot mânca brânză, lapte și ouă. Există multe interdicții și cutume în această perioadă și ele nu se referă... Citeşte