Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 nov 2014 - Anul XIX, nr. 266 (5775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Înşelat cu 1.600 de lei de un „valutist” de ocazie

Vineri, 14 Noiembrie 2014 (11:00:26)
Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată joi de către un bărbat de 49 ani, din localitate, despre faptul că o persoană necunoscută l-a înșelat cu suma de 1.600 lei cu ocazia unui schimb valutar.În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în jurul orei 12:00, partea vătămată s-a deplasat la sediul unei case de schimb valutar situată în municipiul Suceava, pentru a schimba 600 euro în lei. În incinta casei de schimb valutar a fost abordat de un bărbat care s-a arătat interesat să-i schimbe banii, oferindu-i totodată un preț mai bun decât cel afișat. Întrucât bărbatul de 49 de ani a fost de acord cu propunerea persoanei necunoscute, împreună cu aceasta s-au deplasat într-o locaţie din apropiere, unde autorul a numărat de două ori în fața părții vătămate mai multe bancnote, spunându-i acestuia că are suma de 2.650 lei, pe care i-a înmânat-o. Fără a verifica personal, partea vătămată a primit banii, după care i-a înmânat bărbatului 600 euro.La scurt timp persoana vătămată și-a dat seama că a fost înșelat cu 1.600 lei.Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de înșelăciune, în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.„Poliţiştii recomandă efectuarea operaţiunilor de schimb valutar doar la unităţile specializate în acest sens, un curs valutar aparent mai avantajos oferit de persoane necunoscute putând fi doar o modalitate de a vă înşela şi a vă crea un prejudiciu”, avertizează IPJ Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înşelat cu 1.600 de lei de un „valutist” de ocazie.
 Vizualizări articol: 1831 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Înşelat cu 1.600 de lei de un „valutist” de ocazie3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei