Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 254 (5461)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Focuri de armă pentru prinderea unor contrabandişti şi aproape 50.000 de pachete de ţigări confiscate

Joi, 31 Octombrie 2013 (12:22:37)

În cadrul unor acţiuni pe linia combaterii traficului ilegal cu ţigări, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi au descoperit şi confiscat47.500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, ce urmau a fi introduse ilegal în ţară. Pentru reţinerea celor implicaţi poliţiştii de frontieră au tras două focuri de avertisment în plan vertical.

Miercuri, în jurul orei 19.30, poliţiştii de frontieră au observat un grup de persoane care transportau peste frontiera de stat din Ucraina în România mai multe colete voluminoase.

Poliţiştii au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a celor în cauză şi, deoarece aceştia nu s-au supus, poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase două  focuri de avertisment în plan vertical.

În urma acţiunii, a fost reţinut un cetăţean ucrainean Vasilievici T., în vârstă de 25 ani, celelalte persoane dispersând-se pe teritoriul statului vecin.

Au fost informaţi şi grănicerii ucraineni, care au reţinut o persoană implicată în activitatea infracţională şi au descoperit mai multe colete cu ţigări din acelaşi lot.

Coletele de ţigări au fost transportate la sediul SPF Rădăuţi, unde în  urma inventarierii a rezultat cantitatea de 46.500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană şi Belarus, de diferite mărci, în valoare de 465.000 lei, care a fost ridicată în vederea confiscării.

„Cetăţeanul ucrainean este cercetat în prezent de poliţiştii de frontieră suceveni pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi trecere ilegală a frontierei de stat.În continuare se fac cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale”, se precizează în comunicatul poliţiei de frontieră.

Tot lucrătorii din cadrul SPF Rădăuţi au descoperit pe o stradă din localitatea Siret un autoturism abandonat în care se aflau patru colete voluminoase ce conţineau 1.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 10.000 lei.

Întreaga cantitate de ţigări, precum şi autoturismul au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor pentru identificarea persoanelor implicate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focuri de armă pentru prinderea unor contrabandişti şi aproape 50.000 de pachete de ţigări confiscate.
 Vizualizări articol: 2012 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Focuri de armă pentru prinderea unor contrabandişti şi aproape 50.000 de pachete de ţigări confiscate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei