Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 235 (5442)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Percheziţie în cadrul unui dosar penal pentru şantaj şi distribuire de materiale obscene

Miercuri, 9 Octombrie 2013 (17:50:12)

Miercuri, în cadrul unei acțiuni organizate la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, cu sprijinul lucrătorilor BCCO, a fost efectuată o percheziție la domiciliul lui Constantin C., de 66 ani, localnic, care este cercetat pentru infracțiunile de șantaj și distribuire de materiale obscene.

La data de 1 octombrie 2013, o tânără de 19 ani din municipiul Rădăuți a solicitat efectuarea de cercetări față de Constantin C., întrucât acesta o șantajează prin distribuirea de materiale obscene în care apare ea.

Din declarațiile femeii rezultă că aceasta a început o relație de concubinaj cu Constantin C. în anul 2012, relație care s-a terminat în vara anului 2013 datorită unor neînțelegeri. De atunci bărbatul a sunat-o de mai multe ori și a amenințat-o că va distribui fotografii și filme compromițătoare, cu aceasta în poziții obscene, dacă nu se împacă și întoarce la domiciliul lui. Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a confirmat începerea urmăririi penale împotriva bărbatului pentru infracțiunile de șantaj și distribuire de materiale obscene.

Marţi, Judecătoria Rădăuți a emis autorizația de percheziție domiciliară și în cursul zilei de miercuri, în cadrul unei acțiuni organizate la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, cu sprijinul lucrătorilor BCCO, a fost efectuată o percheziție la domiciliul lui Constantin C.

Cu această ocazie „au fost ridicate de la domiciliul său câteva sute de DVD-uri, 20 de carduri de memorie, fotografii, două laptopuri, o cameră de filmat clasică, o minicameră de filmat, telefoane mobile, cartele telefonice, pe care găsesc stocate imagini și filme înregistrate de acesta și unele preluate de pe canale de televiziune de profil”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În cauză urmează să se efectueze şi o percheziție informatică asupra bunurilor ridicate.

„În continuare cercetările sunt desfăşurate de poliţiştii Biroului Investigații Criminale cu învinuitul în stare de libertate, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale”, mai menţionează poliţiştii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziţie în cadrul unui dosar penal pentru şantaj şi distribuire de materiale obscene.
 Vizualizări articol: 1594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Percheziţie în cadrul unui dosar penal pentru şantaj şi distribuire de materiale obscene3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei